- 30%

- 30%

Călătorii pentru o viață. 500 de locuri unice. Vol. 4

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 27,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 07.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
27,93 lei
CELE MAI FRUMOASE CĂLĂTORII PE CARE LE-AŢI PUTEA FACE VREODATĂ PE APĂ. Mergeţi cu pluta prin Marele Canion, luaţi feluca în aval pe Nil, navigaţi cu vaporaşul în Anglia sau faceţi o croazieră pe Dunăre. CU MAŞINA. Faceţi-vă de cap pe Route 66, conduceţi de la Delhi la Taj Mahal sau faceţi un tur pe...

CELE MAI FRUMOASE CĂLĂTORII PE CARE LE-AŢI PUTEA FACE VREODATĂ

PE APĂ. Mergeţi cu pluta prin Marele Canion, luaţi feluca în aval pe Nil, navigaţi cu vaporaşul în Anglia sau faceţi o croazieră pe Dunăre.

CU MAŞINA. Faceţi-vă de cap pe Route 66, conduceţi de la Delhi la Taj Mahal sau faceţi un tur pe malul lacului Garda sau în Dolomiţii din Italia.

CU TRENUL. Beţi Pisco Sour în trenuleţul care vă duce prin Peru către lacul Titicaca, parcurgeţi cu viteză Japonia în Shinkansen sau luaţi-o încet prin sălbăticia Africii, într-un safari în rezervaţiile de vânătoare din Africa de Sud.

PE JOS.Traversaţi un fluviu lat de peste un kilometru în Parcul Naţional Denali din Alaska, mergeţi pe jos prin defileul Samaria din Creta sau faceţi o excursie până la tabăra de bază de pe Everest.

PE BICICLETĂ. Traversaţi cunoscuta Autostradă a Morţii din Bolivia, faceţi mountain-biking prin Transilvania sau schimbaţi viteza pe liniştitele drumuri de ţară din Provence.

CĂLARE. Mergeţi pe Traseul Santa Fe, luaţi caravana de cămile prin Maroc, călăriţi în Anzi sau faceţi un safari călare pe elefanţi în Nepal.

DIN AER. Zburaţi deasupra paradisului hawaian, alunecaţi cu planorul deasupra oraşului Rio, admiraţi cascada Victoria dintr-un aparat uşor de zbor sau bucuraţi-vă de privelişti aeriene deasupra Marii Bariere de Corali din Australia.

CU ALTE MIJLOACE DE TRANSPORT. Faceţi o cursă cu sania trasă de câini în Alaska, luaţi elicopterul în Columbia Britanică, faceţi scufundări în Belize, deplasaţi-vă în pas de tango în Buenos Aires sau admiraţi balenele de la bordul vaporaşului în Insulele Azore.

PLUS peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbări cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru biciclişti.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
96
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
210x265
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1532-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  12 mai 2017
Autor(i)  :  National Geographic
Numar pagini  :  96
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  210x265
Categorie  :  Cadouri pentru exploratori
ISBN  :  978-606-33-1532-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate