special_discount_tag

- 20%

- 20%

-19.98%

Calul bălan

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 15,34 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
15,34 lei
Un preot în vârstă este ucis, iar condamnarea și-a semnat-o, probabil, atunci când și-a notat o listă de nume dictate de o femeie aflată pe patul de moarte. Deși poliția află că persoanele din acea listă au murit din cauze naturale, detectivul amator Mark Easterbrook este convins că în spatele acestor decese se află o...

Un preot în vârstă este ucis, iar condamnarea și-a semnat-o, probabil, atunci când și-a notat o listă de nume dictate de o femeie aflată pe patul de moarte. Deși poliția află că persoanele din acea listă au murit din cauze naturale, detectivul amator Mark Easterbrook este convins că în spatele acestor decese se află o conspirație sinistră.

Împreună cu asistenta sa improvizată, Ginger, descoperă că toate firele misterului duc la Calul bălan, un han din vechime locuit acum de trei femei pe care localnicii le consideră vrăjitoare.

Oare poate cu adevărat cineva să ucidă doar prin puterea minții? Mark trebuie să găsească răspunsul înainte ca o persoană la care ține să moară…

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-822-4
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  8 iul. 2015
Autor(i)  :  Agatha Christie
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Agatha Christie Colectie
Categorie  :  Mystery
ISBN  :  978-606-741-822-4

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Din aceeasi categorie

Vezi toate