special_discount_tag

- 35%

- 35%

-34.99%

Ce ne spune creierul

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 34,90┬álei Pre╚Ť special 22,69┬álei
în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
22,69 lei
Cum a evoluat gandirea abstracta? Ce este arta? De ce radem? Ce anume ne determina identitatea sexuala? Ce este constiinta? Cum a evoluat limbajul? In ultimele doua sute de ani sÔÇĹau inregistrat progrese extraordinare in multe domenii ale stiintei. Dar in ce priveste creierul, acesta este inca o enigma. Celebrul neurolog V.S....

Cum a evoluat gandirea abstracta? Ce este arta? De ce radem? Ce anume ne determina identitatea sexuala? Ce este constiinta? Cum a evoluat limbajul?

In ultimele doua sute de ani sÔÇĹau inregistrat progrese extraordinare in multe domenii ale stiintei. Dar in ce priveste creierul, acesta este inca o enigma. Celebrul neurolog V.S. Ramachandran, cunoscut pentru stilul extraordinar de intuitiv in care dezleaga enigme ale creierului uman si pentru conferintele sale TED, ne conduce intr-o fascinanta calatorie, pornind de la cazuri bizare ÔÇô precum ale unor pacienti care se cred morti, pacienti care sufera de sindromul membrului- fantoma sau care nu ii mai pot recunoaste pe cei apropiati ÔÇô si folosindu-se de acestea pentru a intelege functiile unui creier normal.

Explicand, intr-un mod extrem de simplu chiar si pentru cititorul neavizat, cum este posibil ca o masa gelatinoasa de 1,3 kilograme pe care o poti tine in palme sa isi imagineze ingeri, sa contemple sensul infinitului si chiar sa isi puna intrebari cu privire la locul sau in cosmos, autorul ne arata ca, atunci cand vine vorba de modurile in care functioneaza creierul, realitatea este chiar mai spectaculoasa decat fictiunea.

 

V.S. Ramachandran este directorul Centrului pentru Creier si Cognitie, profesor in cadrul Departamentului de Psihologie de la Universitatea California din San Diego, profesor de biologie la Institutul Salk si membru onorific pe viata al Institutului Regal din Londra. In 2011, Time l-a inclus in lista ÔÇ×celor mai influenti 100 de oameni din lumeÔÇť.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
512
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1988-4
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  10 oct. 2017
Autor(i)  :  V.S. Ramachandran
Numar pagini  :  512
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 200
colectie  :  Introspectiv
Categorie  :  Psihologie
ISBN  :  978-606-33-1988-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate