lips─â stoc

- 45%

Ce ne spune creierul. Vol. 117

0% of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 21,95┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 21,95┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Cum a evoluat gândirea abstract─â? Ce este arta? De ce râdem? Ce anume ne determin─â identitatea sexual─â? Ce este con╚Ötiin┼úa? Cum a evoluat limbajul?

În ultimele dou─â sute de ani s-au înregistrat progrese extraordinare în multe domenii ale ╚Ötiin┼úei. Dar în ce prive╚Öte creierul, acesta este înc─â o enigm─â.

Celebrul neurolog V.S. Ramachandran, cunoscut pentru stilul extraordinar de intuitiv în care dezleag─â enigme ale creierului uman ╚Öi pentru conferin┼úele sale TED, ne conduce într-o fascinant─â c─âl─âtorie, pornind de la cazuri bizare – precum ale unor pacien┼úi care se cred mor┼úi, pacien┼úi care sufer─â de sindromul membrului-fantom─â sau care nu îi mai pot recunoa╚Öte pe cei apropia┼úi – ╚Öi folosindu-se de acestea pentru a în┼úelege func┼úiile unui creier normal. Explicând, într-un mod extrem de simplu chiar ╚Öi pentru cititorul neavizat, cum este posibil ca o mas─â gelatinoas─â de 1,3 kilograme pe care o po╚Ťi ┼úine în palme s─â î╚Öi imagineze îngeri, s─â contemple sensul infinitului ╚Öi chiar s─â î╚Öi pun─â întreb─âri cu privire la locul s─âu în cosmos, autorul ne arat─â c─â, atunci când vine vorba de modurile în care func┼úioneaz─â creierul, realitatea este chiar mai spectaculoas─â decât fic┼úiunea.

 

Un ghid extrem de interesant și de convingător privitor la complexitatea creierului uman. Oliver Sacks

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 aug. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Adela Cr─âciun
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 496
ISBN : 978-606-33-4017-8