- 50%

Cine suntem. Cum percepem, cum simtim, cum iubim

Nota ta:
50 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei

Cum funcționează oamenii? Există un model structural pentru psihicul uman sau un tipar mental universal valabil? Stefanie Stahl oferă o perspectivă fascinantă asupra interacțiunii dintre percepție, conștientizare și comportament. În pași simpli și bine documentați, autoarea explică de ce starea de fericire acționează ca un drog, cât de subiectiv interpretăm lumea și ce influențe pot exercita asupra formării imaginii de sine felul în care am fost crescuți și experiențele trăite.

Studii de caz interesante, extrase din practica terapeutică, precum și îndemnuri utile pentru găsirea de soluții în cazul conflictelor mentale, transformă călătoria spre interiorul nostru pe care ne-o propune autoarea într-o adevărată experiență de viață.

 

Psiholoaga Stefanie Stahl ne introduce în universul fascinant al psihicului uman – de la premisele genetice și structurile creierului până la căutarea individuală a sensului vieții și a fericirii.

• De ce ne străduim și de ce ne temem.

• Ce credem, cine suntem și ce trebuie să facem pentru a fi iubiți.

• Ce ne motivează și ce ne inhibă.

• În ce credem și în ce nu.

• Cum ne modelăm pe noi înșine, relațiile și viețile noastre.

 

Cu cât înțelegem mai bine aceste conexiuni, cu atât existența noastră funcționează mai bine. Și cu atât este mai mare șansa să fim capabili să avem grijă de noi înșine – și să recunoaștem cine suntem.

 

„Dintotdeauna mi-am dorit să explic conexiunile psihologice în așa fel încât oamenii să învețe să se cunoască mai bine și să pășească prin viață cu mai multă ușrință.“ Stefanie Stahl 

Despre Stefanie Stahl

Stefanie Stahl

Stefanie Stahl

STEFANIE STAHL este psihologă și psihoterapeută autorizată în orașul german Trier. Preocupată în primul rând de probleme precum frica de angajament, respectul de sine și „copilul interior“, Stefanie este autoarea bestsellerelor Vindecarea copilului interior, Căldura cuibului părintesc și Oricine poate avea o relație fericită, traduse în numeroase limbi și vândute în milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 sept. 2023
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Stefanie Stahl
Traducator(i) : Cora Radulian
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-630-319-300-7