- 40%

- 40%

Școala de fotografie. Lumina și iluminarea

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Școala de fotografie. Lumina și iluminarea


Nota ta:
Preț standard 67,33 lei Preț special 40,40 lei

Versiuni disponibile

Lumina și iluminarea sunt elemente fundamentale și interesante ale fotografiei. Lumina este un adevărat limbaj fotografic, iar învățarea acestuia este esențială în construirea propriului repertoriu de abilități fotografice. Învață nu numai să „vezi“ lumina, cu toate subtilitățile ei, ci și să înțelegi...

Lumina și iluminarea sunt elemente fundamentale și interesante ale fotografiei. Lumina este un adevărat limbaj fotografic, iar învățarea acestuia este esențială în construirea propriului repertoriu de abilități fotografice. Învață nu numai să „vezi“ lumina, cu toate subtilitățile ei, ci și să înțelegi lumea așa cum o percepe aparatul de fotografiat. Renunță la tehnologia digitală automată și învață să controlezi fotografia, pentru a-ți putea manifesta pe deplin creativitatea.

Cu ajutorul cărții de față vei începe să apreciezi și să știi cum să profiți de culoarea diferitelor surse de lumină, de lungimea și densitatea umbrelor, de unghiurile luminii, de momentul zilei și așa mai departe. Vei vedea cum un subiect sau un loc aparent anoste într-o anumită lumină pot fi transformate spectaculos doar prin schimbarea unghiului sau a intensității.


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2015
Numar pagini:
attribute_icon
160
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată, cu clapete
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-980-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  16 ian. 2015
Autor(i)  :  Michael Freeman
Numar pagini  :  160
Tip Coperta  :  Broșată, cu clapete
Format  :  210 x 235
ISBN  :  978-606-686-980-5