- 30%

Școala de fotografie. Lumina și iluminarea

Preț special 47,13 lei

Reducere 30%

Preț standard 67,33 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Lumina și iluminarea sunt elemente fundamentale și interesante ale fotografiei. Lumina este un adevărat limbaj fotografic, iar învățarea acestuia este esențială în construirea propriului repertoriu de abilități fotografice. Învață nu numai să „vezi“ lumina, cu toate subtilitățile ei, ci și să înțelegi...

Lumina și iluminarea sunt elemente fundamentale și interesante ale fotografiei. Lumina este un adevărat limbaj fotografic, iar învățarea acestuia este esențială în construirea propriului repertoriu de abilități fotografice. Învață nu numai să „vezi“ lumina, cu toate subtilitățile ei, ci și să înțelegi lumea așa cum o percepe aparatul de fotografiat. Renunță la tehnologia digitală automată și învață să controlezi fotografia, pentru a-ți putea manifesta pe deplin creativitatea.

Cu ajutorul cărții de față vei începe să apreciezi și să știi cum să profiți de culoarea diferitelor surse de lumină, de lungimea și densitatea umbrelor, de unghiurile luminii, de momentul zilei și așa mai departe. Vei vedea cum un subiect sau un loc aparent anoste într-o anumită lumină pot fi transformate spectaculos doar prin schimbarea unghiului sau a intensității.


Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2015
Tip copertă:
Broșată, cu clapete
Format:
210 x 235
Nr. pagini:
160
ISBN:
978-606-686-980-5
Colectie:
Din aceeasi categorie Vezi toate