- 60%

Mama si copilul. Ghid de crestere a copilului mic. Editie revizuita si adaugita

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 169,99┬álei Pre╚Ť special 68,00┬álei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 169,99┬álei Pre╚Ť special 68,00┬álei

Cre╚Öterea ╚Öi ├«ngrijirea unui nou-n─âscut sau a unui copil mic implic─â aptitudini, dar ╚Öi informa╚Ťii esen╚Ťiale pe care p─ârin╚Ťii trebuie s─â le ob╚Ťin─â rapid ╚Öi u╚Öor, pentru a ╚Öti cum s─â-l hr─âneasc─â, s─â-l spele, s─â-l aline ╚Öi s─â-i trateze problemele de s─ân─âtate curente. Este important ca orice sfat primit s─â fie corect, sigur ╚Öi eficient.

Pentru a le pune la dispozi╚Ťie p─ârin╚Ťilor cele mai actuale ╚Öi mai cuprinz─âtoare sfaturi, o echip─â de speciali╚Öti a conceput acest ghid practic bogat ilustrat. Pe l├óng─â capitole ample care acoper─â toate aspectele ├«ngrijirii unui copil, volumul cuprinde ╚Öi pagini speciale care prezint─â elemente de baz─â ale ├«ngrijirii unui bebelu╚Ö ╚Öi proceduri de prim ajutor, precum ╚Öi un ghid cu detalii privind evolu╚Ťia lunar─â a copilului ├«n primii trei ani de via╚Ť─â.

Un ghid cuprinz─âtor ╚Öi actualizat de ├«ngrijire a bebelu╚Öilor ╚Öi a copiilor mici, Mama ╚Öi copilul con╚Ťine tot ce trebuie s─â ╚Ötii despre ├«ngrijirea unui copil, de la na╚Ötere p├ón─â la trei ani. Pagini speciale prezint─â pas cu pas aspecte esen╚Ťiale ale ├«ngrijirii unui nou -n─âscut ╚Öi proceduri de prim ajutor. Capitole ample acoper─â toate aspectele cre╚Öterii unui copil, de la hr─ânire ╚Öi somn la cum s─â-i ├«ncurajezi dezvoltarea. Exist─â un capitol cuprinz─âtor privind s─ân─âtatea copilului t─âu, cu practici de siguran╚Ť─â recomandate ╚Öi ultimele tratamente pentru cele mai comune probleme din copil─ârie. Volumul con╚Ťine ╚Öi re╚Ťete culinare pe placul celor mici, sfaturi ╚Öi casete cu date medicale.

 

A.J.R. Waterston este consultant pediatru din 1986 ╚Öi lector senior la Universitatea Newcastle upon Tyne. Este interesat ├«n special de s─ân─âtatea comunitar─â ╚Öi de s─ân─âtatea public─â a copilului, precum ╚Öi de educa╚Ťia medical─â. A publicat peste 60 de lucr─âri ╚Öi a coordonat un manual de pediatrie pentru studen╚Ťi, singurul text postuniversitar despre serviciile de s─ân─âtate public─â pentru copii ╚Öi cel mai important manual de pediatrie concentrat pe zona tropical─â. Printre ceilal╚Ťi exper╚Ťi implica╚Ťi se num─âr─â speciali╚Öti ├«n al─âptarea ╚Öi nutri╚Ťia copilului, pediatri specializa╚Ťi ├«n dezvoltarea ╚Öi comportamentele copilului, ├«n ├«ngrijire neonatal─â ╚Öi a copiilor n─âscu╚Ťi prematur.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 apr. 2022
Traducator(i) : Elena Stan
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 190x246
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-7142-4