- 30%

Contracronometru

Nota ta:
57 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Zece americani au fost selectați cu atenție pentru a testa în versiunea beta un sistem revoluționar de spionaj. Programul Fusion Initiative, realizat printr-un parteneriat între compania de tehnologie informatică WorldShare și guvernul Statelor Unite, poate urmări pe oricine de pe pământ. Timp de o lună, cei zece candidați la marele premiu de trei milioane de dolari vor face tot posibilul să scape necapturați.

Dar pentru o concurentă, o bibliotecară modestă din Boston pe nume Kaitlyn Day, miza este mult mai mare decât banii, iar motivele ei pentru a intra în test sunt mai personale decât și-ar imagina oricine. Când numărătoarea inversă va ajunge la zero, va fi decis câștigătorul. Va fi acesta aparatul monstruos de supraveghere format din agențiile guvernamentale împreună cu titanul IT sau simplul cetățean american mânat în luptă de nevoia sa de dreptate și adevăr?

Anthony McCarten, scenarist de patru ori nominalizat la Oscar, a scris un thriller năucitor și fascinant, un roman plin de acțiune și de răsturnări de situație, deosebit de relevant pentru vremurile noastre.

 

„Contracronometru este primul roman pe care l-am citit în ultimii ani care accelerează pulsul la fel de mult pe cât stimulează creierul. Întrebarea pe care o lansează cartea – «Poți să învingi sistemul?» – amintește de creații majore precum Ready Player One și Lost, dar Contracronometru le depășește pe amândouă și plonjează mai adânc: este un clasic al ficțiunii speculative în stilul (și chiar în liga) în care se înscriu Eu, robotul și Jurassic Park – un thriller pe care poți să-l savurezi cu o pungă de popcorn și, de asemenea, să te simți mai deștept după ce l-ai citit. Provocator, impresionant și – nici un alt cuvânt nu se potrivește mai bine – ingenios.” A.J. FINN, autorul bestsellerului Femeia de la fereastră.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 oct. 2023
Colectie : Buzz Books
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-630-319-323-6