permanent noutate

Cum sa fii iubirea pe care o cauti. Sparge ciclurile, gaseste pacea si vindeca-ti relatiile

0% of 100
59,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.07.2024

Versiuni disponibile

De la autoarea bestsellerului #1 New York Times Cum să-ți transformi viața – un nou ghid care va modifica paradigma vindecării relațiilor, începând cu relația pe care o ai cu tine însuți

Relațiile au fost mereu esențiale pentru supraviețuirea umană. Corpul și creierul nostru sunt programate să caute conexiunea, fie ea familială, romantică sau platonică. Și, cu toate acestea, aceste legături vitale se află adesea la rădăcina celor mai profunde suferințe ale noastre. În timp ce inima este pregătită de o conexiune afectivă, sistemul nostru nervos – care înmagazinează toate rănile și dezamăgirile trecute – este pregătit pentru amenințări și negativitate.

De decenii, sfaturile în privința relațiilor au susținut că relațiile de succes solicită un anume tip de compromis – că trebuie să ne schimbam expresia autentică pentru a răspunde mai bine nevoilor celorlalți și invers. Poate că pare rezonabil în teorie, dar această abordare nu este altceva decât rețeta unei vieți de resentimente.

În Cum să fii iubirea pe care o cauți, dr. LePera – a cărei abordare integrativă, holistică, asupra psihologiei a atras o audiență internațională de milioane de oameni – oferă o nouă cale spre vindecarea relațiilor noastre. Folosindu-se de ultimele rezultate ale cercetărilor științifice, ne învață cum să recunoaștem modul în care nevoile neîndeplinite din relațiile noastre anterioare creează modelele de relație disfuncțională actuale și ne lasă într-o stare de amenințare internă constantă, inclusiv cu cei mai apropiați dintre noi.

Această carte, ultima din trilogia ei, ne luminează calea de ieșire din legăturile traumatizante și spre relații bazate pe respect reciproc și compasiune. În ea vei afla cum să creezi siguranță în corp și minte, să îți identifici nevoile neîndeplinite, să îți dezvolți reziliența emoțională, să cultivi coerența inimii pentru a construi legături emoționale profunde cu ceilalți și să păstrezi o interdependență sănătoasă în comunitate.

Fie că lupți să păstrezi tipurile de relații pe care le dorești, fie că te confrunți cu o provocare anume din partea soțului, partenerului, părintelui, fratelui, copilului, prietenului sau colegului, dr. LePera te învață să spargi ciclurile dureroase și să te reconectezi cu înțelepciunea, aprecierea și compasiunea din inimile noastre, ale tuturor. Adevărata sursă a vindecării stă tocmai în capacitatea înnăscută a inimii noastre de a iubi. Când facem apel la această putere, putem deveni iubirea pe care o căutăm.

Incluzând povești, exerciții, intrări de jurnal și alte instrumente practice, Cum să fii iubirea pe care o cauți oferă un plan de vindecare pentru toate generațiile care vor să spargă tiparele.

 

„De la un psiholog și persoană care și-a croit propria cale pentru a se conecta și pentru a fi sinele ei autentic, această carte este un manual pregătitor practic, ușor de citit și inspirator despre cum să extinzi adevărata conexiune și iubire cu ceilalți și cu lumea crudă din jur.” GABOR MATÉ

„Cum să fii iubirea pe care o cauți este un ghid plin de iubire, răbdare și forță pentru crearea de relații fericite, împlinite în viață. Este o capodoperă a conștientizării și compasiunii.” JAY SHETTY

Conexiunea este exact ceea ce ni s-a spus că ar fi. Este un proces fizic, emoțional și spiritual care începe cu sinele și radiază spre toți cei pe care îi întâlnim. Vrei o viață mai fericită, mai plină și mai conectată? Această carte este instrumentul de care ai nevoie pentru a o obține. Dr. SHEFALI TSABARY

„O carte uimitoare și un exemplu genial al superputerii dr. LePera – aceea de a prezenta cititorului teoria psihologică complexă și neuroștiința într-un mod clar și pe înțeles. Citind acest volum, veți afla cum să vă accesați sinele autentic, să creați conexiuni în viață și să coexistați în lume cu mai multă pace, iubire și armonie.“ FRANK G. ANDERSON

 

NICOLE LEPERA este specialistă în psihologie holistică. S-a format ca psiholog la Cornell University și la The New School for Social Research din New York. Este creatoarea site-ului www. theholisticpsychologist.com și deținătoarea unui cont extrem de popular de Instagram – fenomen online cu aproape 4,5 milioane de urmăritori – pe care postează zilnic conținut gratuit, împărtășind cu o comunitate tot mai largă instrumentele și atitudinea care au ajutat-o să-și transforme viața la nivel personal. A înființat The SelfHealers Circle și continuă să-și comunice mesajul de vindecare prin podcasturi și ateliere pe care le organizează periodic. Cartea ei Cum să-ți transformi viața (Editura Litera, 2022) a fost publicată în 25 de țări. Tot la Editura Litera, în 2023 a apărut și volumul Cunoaște-te pe tine însuți. Nicole LePera locuiește în Los Angeles, California.

Despre Nicole LePera

Nicole LePera

Nicole LePera

NICOLE LePERA este specialistă în psihologie holistică. S-a format ca psiholog la Cornell University și la The New School for Social Research din New York. Este creatoarea site-ului www.theholisticpsychologist.com și deținătoarea unui cont extrem de popular de Instagram, pe care postează zilnic conținut gratuit, împărtășind cu o comunitate tot mai largă de urmăritori instrumentele și atitudinea care au ajutat-o să-și transforme viața la nivel personal. A înființat The SelfHealers Circle și continuă să-și comunice mesajul de vindecare prin podcasturi și ateliere pe care le organizează periodic.

Nicole LePera locuiește în Los Angeles, California.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 iun. 2024
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Nicole LePera
Traducator(i) : Cosmin Nedelcu
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 165x230
Numar pagini : 304
ISBN : 978-630-319-936-8