- 35%

Cunoaste-te pe tine insuti. Exercitii pentru descoperirea sinelui

Nota ta:
70 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 38,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 38,99 lei

EȘTI GATA SĂ TE CUNOȘTI PE TINE ÎNSUȚI?

În ultimii ani, Nicole LePera a devenit o voce de frunte în autovindecarea psihologică, ajutând milioane de oameni din toată lumea să iasă din modul de supraviețuire în care își duc viața pentru a-și crea în mod conștient existențe autentice pe care să le iubească. În prima ei carte, Cum să-ți transformi viața, Nicole le-a oferit cititorilor un cadru holistic revoluționar de autovindecare. Acum, în Cunoaște-te pe tine însuți, ne împărtășește un caiet de exerciții interactiv gândit pentru a ajuta fiecare cititor să își descopere sinele autentic.

Cu toții cădem pradă obiceiurilor și modelelor condiționate – produse ale trecutului nostru – care conduc la cicluri de stagnare, de durere și de autodistrugere. Dar, după cum ne spune Nicole LePera, avem și abilitatea înnăscută de a ne trezi și de a schimba comportamentele care nu ne mai sunt de folos, permițându-ne să trecem într-o versiune mai înaltă a sinelui nostru. Observând obiectiv și cu compasiune modelele fizice, mentale și emoționale care ne umplu existența și ne creează sinele actual, putem vedea mai clar ce nu dorim să purtăm cu noi în viitor.

Pe măsură ce vei citi paginile acestei cărți și vei fi martorul propriilor obiceiuri – de la somn la mișcare și la mâncare, prin reactivitate emoțională și credințe intime – nu va mai trebui niciodată să te întrebi „Dar de unde să încep?” Cunoaște-te pe tine însuți este un ghid revoluționar, un tovarăș de treabă și încurajator și o capodoperă exhaustivă de înțelegere a sinelui care îți va transforma radical ființa și lumea exterioară.

Despre Nicole LePera

Nicole LePera

Nicole LePera

NICOLE LePERA este specialistă în psihologie holistică. S-a format ca psiholog la Cornell University și la The New School for Social Research din New York. Este creatoarea site-ului www.theholisticpsychologist.com și deținătoarea unui cont extrem de popular de Instagram, pe care postează zilnic conținut gratuit, împărtășind cu o comunitate tot mai largă de urmăritori instrumentele și atitudinea care au ajutat-o să-și transforme viața la nivel personal. A înființat The SelfHealers Circle și continuă să-și comunice mesajul de vindecare prin podcasturi și ateliere pe care le organizează periodic.

Nicole LePera locuiește în Los Angeles, California.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 apr. 2023
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Nicole LePera
Traducator(i) : Cosmin Nedelcu
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 170x230
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-9879-7