- 65%

Dincolo. Un medic exploreaza ce ne spun experientele la limita mortii despre viata, moarte si lumea cealalta

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 21,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 21,00 lei

Ce se întâmplă când murim? O zecime din oamenii a căror inimă se oprește raportează o experiență la limita morții (ELM). Povești despre lumină, tuneluri și persoane dragi au tot fost spuse – și contestate – încă din vechime. Dar când pacienții au început să descrie evenimente pe care nu le putea respinge pur și simplu, doctorul Bruce Greyson a început investigațiile.

Ca psihiatru fără vreo convingere religioasă, dr. Greyson a studiat ELM dintr-o perspectivă științifică. În Dincolo, el împărtășește lecțiile transformatoare pe care le-a învățat în mai bine de 40 de ani de cercetare.

Datorită formației noastre culturale tindem să vedem moartea ca pe sfârșitul conștiinței și al existenței – o perspectivă îngrozitoare, care pe mulți dintre noi ne sperie și ne face anxioși. Dar dr. Greyson arată cum revelațiile științifice despre procesul morții pot susține o teorie alternativă. Moartea poate fi pragul dintre două forme ale conștiinței, prin urmare, nu sfârșitul, ci o trecere. Această nouă perspectivă asupra morții poate transforma frica de moarte, care ne domină cultura, într-o viziune sănătoasă a ei, ca pe încă o piatră de hotar în viața noastră. Dincolo ne provoacă să reflectăm asupra acestor experiențe și asupra a ceea ce ne pot învăța ele despre relația dintre creier și minte, dezvoltându-ne capacitatea de a înțelege ce sunt conștiința și ființa umană.

Toți cei care citesc această carte vor fi conduși spre intuiții pozitive, care vor avea efecte profunde și de durată în propria viață.“ Anita Moorjani, autoarea bestsellerului mondial Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 ian. 2023
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Simina Bălășoiu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-9704-2