- 80%

- 80%

-79.97%

Disney English. Winnie de Pluș. Aniversare cu surprize/Birthday Surprise

Seria: 5224

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 12,43 lei Preț special 2,49 lei

Reducere 80%

lipsă stoc

Descriere Disney English. Winnie de Pluș. Aniversare cu surprize/Birthday Surprise

Cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărți va îmbunătăți nu numai engleza copiilor, dar și capacitățile lor de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul,...

Descriere Disney English. Winnie de Pluș. Aniversare cu surprize/Birthday Surprise

Cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărți va îmbunătăți nu numai engleza copiilor, dar și capacitățile lor de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are șase etape care abordează o temă comună. Fiecare etapă conține jocuri noi și interesante, a căror complexitate crește treptat.

După terminarea fiecărui joc, copiii pot primi o recompensă simbolică pentru rezultatele obținute, sporind astfel interesul celor mici, care se vor simți mândri de realizările lor și vor fi mai interesați de aceste activități.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Nov 2012
Tip copertă:
Capsată
Format:
210x280
Nr. pagini:
32
ISBN:
978-606-21-0145-9
Pretul afisat este orientativ
Din aceeasi categorie Vezi toate