Educație tehnologică și aplicații practice. Manual. Clasa a VIII-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.10.2021

Manual aprobat MEC 2020 Manualul de Educație tehnologică - clasa a VIII-a cuprinde trei unități de învățare care respectă domeniile și conținuturile din programa școlară. Lecțiile sunt însoțite de activități de învățare-evaluare interactive, cu caracter practic aplicativ, care determină formarea competențelor...

Manual aprobat MEC 2020

Manualul de Educație tehnologică - clasa a VIII-a cuprinde trei unități de învățare care respectă domeniile și conținuturile din programa școlară. Lecțiile sunt însoțite de activități de învățare-evaluare interactive, cu caracter practic aplicativ, care determină formarea competențelor specifice cu care acestea sunt corelate.

Conținutul manualului este orientat către formarea competențelor tehnice și antreprenoriale ale elevilor, în contextul, atât de important la momentul actual, de protejare și prezervare a mediului ambiant.

Metodele de prezentare a informațiilor asigură eficiența învățarii individuale și de echipă, prin documentare, corelare, structurare a cunoștințelor, elaborare de proiecte, stimularea creativității și inovării.

Manualul încurajează elevii în a-și explora aptitudinile, prin activități practice care stimulează interesul pentru anumite meserii sau domenii economice, ajutându-i în alegerea unui parcurs şcolar şi profesional care să răspundă nevoilor şi trebuinţelor individuale.

Manualul abordează noțiuni de extremă actualitate, precum dezvoltare durabilă, energie curată, protecția mediului, meserii atractive contemporane și ale viitorului, economisirea energiei, întreprinzători, afacere, antreprenor etc., care contribuie la structurarea unei personalități a tânărului adecvate la imperativele societății moderne, în care științele și tehnologiile au un rol determinant.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
88
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-5471-7
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  15 mai 2020
Numar pagini  :  88
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Clasa a VIII-a
ISBN  :  978-606-33-5471-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate