- 15%

Educație tehnologică și aplicații practice. Manual în limba germană. Clasa a VIII-a

0% of 100
RRP: 34,90 lei Preț special 29,67 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,90 lei Preț special 29,67 lei

Manual aprobat MEC 2020

Manualul de Educație tehnologică în limba germană - clasa a VIII-a cuprinde trei unități de învățare care respectă domeniile și conținuturile din programa școlară. Lecțiile sunt însoțite de activități de învățare-evaluare interactive, cu caracter practic aplicativ, care determină formarea competențelor specifice cu care acestea sunt corelate.

Conținutul manualului este orientat către formarea competențelor tehnice și antreprenoriale ale elevilor, în contextul, atât de important la momentul actual, de protejare și prezervare a mediului ambiant.

Metodele de prezentare a informațiilor asigură eficiența învățarii individuale și de echipă, prin documentare, corelare, structurare a cunoștințelor, elaborare de proiecte, stimularea creativității și inovării.

Manualul încurajează elevii în a-și explora aptitudinile, prin activități practice care stimulează interesul pentru anumite meserii sau domenii economice, ajutându-i în alegerea unui parcurs şcolar şi profesional care să răspundă nevoilor şi trebuinţelor individuale.

Manualul abordează noțiuni de extremă actualitate, precum dezvoltare durabilă, energie curată, protecția mediului, meserii atractive contemporane și ale viitorului, economisirea energiei, întreprinzători, afacere, antreprenor etc., care contribuie la structurarea unei personalități a tânărului adecvate la imperativele societății moderne, în care științele și tehnologiile au un rol determinant.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 mai 2021
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 88
ISBN : 978-606-33-7250-6