- 45%

Evadare la Roma

Nota ta:
62 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 32,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 32,99 lei

Amelia Rose, cunoscută drept Rae Rose de către fanii ei adoratori, este epuizată de anii în care și-a menținut prin muncă asiduă imaginea de prințesă a muzicii pop. Inspirată de filmul ei preferat cu Audrey Hepburn, Vacanță la Roma, ea decide să-și ia o pauză, evadând singură în mijlocul nopții, la Roma... în Kentucky, adică.

Când Noah Walker o găsește pe peluza din fața casei sale, cu mașina stricată, îi spune clar că nu are timp sau răbdare pentru problemele celebrităților. Este prea ocupat să conducă Magazinul de Plăcinte lăsat moștenire de bunica lui și să le reamintească vecinilor săi băgăcioși, dar adorabili, să-și vadă de treaba lor. Și cu toate că rațiunea îi spune că face o greșeală, o găzduiește pe Amelia în camera de oaspeți – dar numai pe un termen foarte limitat.

Curând însă Noah începe să vadă o altă latură a lui Rae Rose – ea a rămas tot Amelia, o tânără simplă cu o inimă mare, dar singuratică în pofida anilor petrecuți în atenția publicului. Deși este conștient că în curând ea va trebui să se întoarcă la viața de celebritate aflată mereu în lumina reflectoarelor, Noah vrea să îi arate toate experiențele fermecătoare pe care le poți trăi într-un orășel de provincie... iar ea îl va ajuta să îndrăznească să-și deschidă inima frântă de o poveste de dragoste nefericită. Amelia nu se poate abține să nu se îndrăgostească de orașul primitor și de ghidul ei țâfnos... dar chiar și Audrey trebuie să părăsească Roma în cele din urmă.

„Poți conta mereu că romanele lui Sarah Adams sunt în aceeași măsură amuzante, încântătoare și captivante. Evadare la Roma nu face excepție, și veți întâlni personaje pe care le-ați dori drept prieteni, un orășel pe care ați vrea să-l vizitați și o poveste de dragoste pe care v-ar plăcea să o recitiți iar și iar.“ Sophie Sullivan

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 ian. 2024
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Sarah Adams
Traducator(i) : Liliana Dănescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-630-319-533-9