Femei care iubesc prea mult

0% of 100
39,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Credeți că dragostea înseamnă suferință? Aveți o relație cu un bărbat indisponibil emoțional, dependent de alcool, de muncă sau de alte femei? Poate că vă neglijați familia, prietenii şi propriile interese, doar ca să îi fiți lui întotdeauna alături la nevoie. Poate continuaţi să speraţi că, dacă il veti iubi destul, se va schimba în bine. Poate că, fără el, vă simțiți singură şi pustiită, ignorănd faptul că relația aceasta vă pune în pericol echilibrul afectiv, în unele cazuri, chiar sănătatea şi integritatea fizică.

Multe femei sunt aproape convinse că aşa ar trebui să fie relațiile intime. Citind această carte, veți afla că teama de a rămăne singure, de faptul că nu meritați iubire şi apreciere, de a fi ignorate sau abandonate işi are rădăcina în experiențele din copilărie, care vă determină tiparele comportamentale de la maturitate în relațiile cu bărbații. Psihoterapeut cu experiență, autoarea vă arată căt de nocivă este această dependență relațională şi afectivă, propunându-vă un program de recuperare în zece paşi ce vă va vindeca de boala iubirii excesive. Învăţaţi cum să nu mai iubiți prea mult şi veți deveni o femeie sănătoasă, încrezătoare în sine şi fericită.

 

„O carte extraordinară, superb scrisă, inteligentă."  - Los Angeles Times

 

Robin Norwood este psihoterapeut specializat în cuplu şi familie. Femei care iubesc prea mult a fost publicată în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 feb. 2017
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Robin Norwood
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-686-579-1