lips─â stoc

- 70%

Florile uitarii

Nota ta:
82 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 14,97┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 14,97┬álei

Miranda ╚Öi David, un cuplu cu o c─âsnicie care trece prin momente dificile, se mut─â din Londra ├«ntr-un conac de ╚Ťar─â renumit odinioar─â pentru superba lui gr─âdin─â. ├Äns─â realitatea se dovede╚Öte foarte diferit─â de visul bucolic al Mirandei. Cur├ónd, nefericirea latent─â din familie iese la suprafa╚Ť─â, izol├óndu-l pe fiecare ├«n propriile resentimente ╚Öi ├«n propria singur─âtate. David este preocupat doar de slujba de la Londra ╚Öi de amanta lui, cei doi copii se ceart─â ├«ncontinuu, iar fiul ei Gus terorizeaz─â at├ót animalele de la ferm─â, c├ót ╚Öi pe noii lui colegi de ╚Öcoal─â.

Pe nea╚Öteptate ├«ns─â, un francez enigmatic ├«i solicit─â postul de gr─âdinar, promi╚Ť├ónd s─â readuc─â la via╚Ť─â frumuse╚Ťea gr─âdinii. Cu ├«n╚Ťelepciune ╚Öi bl├ónde╚Ťe, el ├«ncepe totodat─â s─â vindece durerile trecutului ╚Öi ale prezentului. Ca prin magie, gr─âdina ├«ncepe s─â revin─â la frumuse╚Ťea de odinioar─â, iar Miranda s─â se ├«ndr─âgosteasc─â de acest b─ârbat, deosebit de to╚Ťi cei pe care i-a cunoscut p├ón─â atunci.

Dar cine este cu adev─ârat Jean-Paul? C├ónd Miranda g─âse╚Öte jurnalul Avei Lightly, fosta proprietar─â a conacului, descoper─â nu numai o tulbur─âtoare poveste de dragoste ╚Öi paralele cu propria via╚Ť─â, dar ╚Öi secretul pe care Jean-Paul l-a purtat ├«n suflet mai bine de dou─â decenii.

 

O poveste de dragoste captivantă... este pe cât de realistă, pe atât de frumoasă. Daily Telegraph

Una dintre scriitoarele noastre preferate, o autoare de bestselleruri care spune povești captivante despre dragoste și familie, ce cuprind continente și decenii întregi. The Times

Despre Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Născută în Anglia în 1970, Santa Montefiore a crescut la o fermă din Hampshire.

A studiat spaniola ╚Öi italiana la Universitatea Exeter ╚Öi a petrecut o bun─â parte din anii ÔÇÖ90 la Buenos Aires, unde a copil─ârit mama ei.

Locuie╚Öte la Londra ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei, istoricul Simon Sebag Montefiore, ╚Öi cei doi copii, Lily ╚Öi Sasha.

Romanele Santei Montefiore au fost traduse în 20 de limbi și vândute în peste 3 milioane de exemplare în Anglia și Europa.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 7 oct. 2021
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Valentina Georgescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-8031-0