- 40%

- 40%

Hannibal. Bestseller. Biografii

Autor: Nic Fields
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Hannibal. Bestseller. Biografii


Nota ta:
Pre╚Ť standard 25,91┬álei Pre╚Ť special 15,55┬álei

Versiuni disponibile

La finele Primului R─âzboi Punic, Cartagina ├«ndurase umilin╚Ťa de a fi alungat─â din bazinul mediteraneean, iar flota sa, c├óndva puternic─â, fusese redus─â la o m├ón─â de trireme. ╚Öi totu╚Öi, ├«n 218 ├«.Hr., Hannibal, fiul cel mai mare al charismaticului general Hamilcar Barca, a declan╚Öat al Doilea R─âzboi Punic, cu at├óta succes...

La finele Primului R─âzboi Punic, Cartagina ├«ndurase umilin╚Ťa de a fi alungat─â din bazinul mediteraneean, iar flota sa, c├óndva puternic─â, fusese redus─â la o m├ón─â de trireme. ╚Öi totu╚Öi, ├«n 218 ├«.Hr., Hannibal, fiul cel mai mare al charismaticului general Hamilcar Barca, a declan╚Öat al Doilea R─âzboi Punic, cu at├óta succes ├«nc├ót a amenin╚Ťat s─â distrug─â cu totul puterea roman─â.

Hannibal a fost un comandant militar clarv─âz─âtor ╚Öi lucid ╚Öi m─ârturiile istorice ni-l descriu drept unul dintre cei mai de seam─â generali ai Antichit─â╚Ťii. Geniul s─âu a constat din jocul la cacealma ╚Öi dubl─â cacealma, la care s-a ad─âugat, incontestabil, capacitatea de a pune excep╚Ťional ├«n valoare toate tipurile de trupe militare pe care le avea la dispozi╚Ťie. B─ât─âlia de la Cannae r─âm├óne o capodoper─â a artei militare, care a inspirat ulterior genera╚Ťii ├«ntregi de generali de armat─â.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Nov 2014
Numar pagini:
attribute_icon
144
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-028-0

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  19 nov. 2014
Autor(i)  :  Nic Fields
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Cartonat─â
Format  :  140 x 200
ISBN  :  978-606-741-028-0