- 65%

- 65%

-64.99%

Lawrence al Arabiei. Bestseller. Biografii

Autor: David Murphy
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 25,91 lei Preț special 9,07 lei

Reducere 65%

în stoc

Estimare livrare: 02.08.2021

Thomas Edward Lawrence, cunoscut întregii lumi ca Lawrence al Arabiei, este una dintre figurile simbol ale secolului XX. Ridicându-se de la un obscur grad de ofițer pentru a deveni un respectat și temut exponent al războiului de gherilă, Lawrence a unit cu remarcabil succes triburile arabe răzlețite...

Thomas Edward Lawrence, cunoscut întregii lumi ca Lawrence al Arabiei, este una dintre figurile simbol ale secolului XX. Ridicându-se de la un obscur grad de ofițer pentru a deveni un respectat și temut exponent al războiului de gherilă, Lawrence a unit cu remarcabil succes triburile arabe răzlețite și le-a condus revolta împotriva Imperiului Otoman. Rămâne una dintre figurile proeminente și cele mai influente în dezvoltarea gherilei și a tacticilor de război în deșert, iar metodele sale sunt și astăzi obiect de studiu.

În prezentul volum, David Murphy trasează originile acestui om ieșit din comun și înfățișează în amănunt realizările lui militare fără precedent. În plus, pune în lumină omul din spatele legendei, examinând caracterul complex și uneori contradictoriu al lui Lawrence al Arabiei.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2014
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
140 x 200
Nr. pagini:
attribute_icon
144
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-027-3
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate