lips─â stoc

- 60%

Intalnire cu moartea

0% of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 19,96┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 19,96┬álei

Pe fundalul m─âre╚Ťelor st├ónci ro╚Öii de la Petra, asemenea unui Buddha dizgra╚Ťios, st─â trupul lipsit de via╚Ť─â al doamnei Boynton. Hercule Poirot nu se ├«ntreab─â cine a comis crima, ci oare cine NU ar fi avut motive s─â doreasc─â moartea b─âtr├ónei, c─âci, ├«ntr-adev─âr, doamna Boynton este cea mai detestabil─â fiin╚Ť─â pe care detectivul a ├«nt├ólnit-o vreodat─â. Av├ónd la dispozi╚Ťie numai 24 de ore ca s─â rezolve misterul, Poirot ├«╚Öi aminte╚Öte de o remarc─â pe care o surprinsese ├«nt├ómpl─âtor ├«ntr-un hotel din Ierusalim: ÔÇ×├Än╚Ťelegi, nu-i a╚Öa, c─â trebuie s─â moar─â?ÔÇŁ

SERIA ÔÇ×HERCULE POIROTÔÇť

 

AGATHA CHRISTIE este cunoscut─â ├«n ├«ntreaga lume drept ÔÇ×Regina CrimeiÔÇť. Hercule Poirot, cel mai renumit detectiv dup─â Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot ╚Öi Miss Marple au devenit faimo╚Öi la nivel mondial ╚Öi au f─âcut subiectul multor filme realizate pentru marele ╚Öi micul ecran.

 

www.agathachristie.com

CEL MAI VÂNDUT SCRIITOR AL TUTUROR TIMPURILOR

PESTE 2 MILIARDE DE EXEMPLARE VÂNDUTE

CĂRȚI TRADUSE ÎN PESTE 100 DE LIMBI

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscut─â ├«n ├«ntreaga lume drept ÔÇ×Regina crimeiÔÇť, Agatha Christie este cel mai bine v├óndut autor al tuturor timpurilor, c─âr╚Ťile sale fiind traduse ├«n peste 100 de limbi ╚Öi v├óndute ├«n peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane poli╚Ťiste ┼či volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de ┼čoareci este cea mai longeviv─â din istorie) ┼či ┼čase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot ÔÇô cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes ÔÇô apare ├«nc─â din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot ┼či Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimo┼či la nivel mondial ┼či au f─âcut subiectul multor filme realizate pentru marele ┼či micul ecran.

Seria de c─âr╚Ťi Agatha Christie a fost tradus─â ├«n limba rom├ón─â la Editura Litera.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 20 ian. 2022
Colectie : Buzz Books
Traducator(i) : Monica Nechiti
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8183-6