- 10%

La sapte ani distanta de tine

0% of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 53,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 21.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 53,99 lei

Uneori, vine ziua cea mai rea din viaţa ta, după care trebuie să-ţi dai seama cum să mergi mai departe. Pentru Clementine West, asta înseamnă să se îngroape în munca ei de promovare a cărţilor, să gândească practic şi să uite toate prostioarele învăţate de la mătuşa ei, cum ar fi să trăiască din plin şi să ţintească luna de pe cer. Clementine ar prefera să rămână retrasă şi să-şi ţină inima la adăpost. Şi exact asta a făcut în ultimele şase luni.

Dar când se mută în apartamentul mătuşii ei decedate şi găseşte un bărbat stând în bucătărie – un bărbat cu ochi blânzi, cu un accent sudist şi cu o pasiune pentru tarta de lămâie –, planurile ei bine stabilite se năruie. Pentru că este genul de bărbat de care, altădată, s-ar fi îndrăgostit până peste cap. Şi încă s-ar putea îndrăgosti.

Numai că el există în trecut. Cu şapte ani în urmă, mai precis. Iar ea trăieşte, la propriu, cu şapte ani mai târziu. Mătuşa ei i-a spus întotdeauna că apartamentul era o falie în timp, un spaţiu în care timpurile se varsă unul într-altul precum acuarelele. Şi mai spunea că dragostea nu este niciodată o problemă de timp, ci de sincronizare. Iar Clementine se teme că s-ar putea să fi ajuns cu şapte ani prea târziu.

 

„O superbă poveste de iubire, de la una dintre cele mai bune scriitoare de romane de dragoste de astăzi.“ Carley Fortune

„Ashley Poston a creat din nou o lume excentrică, romantică şi irezistibilă.“ Emma Straub

„Caldă, amuzantă şi plină de speranţă... Magică.“ Sangu Mandanna

 

ASHLEY POSTON scrie povești despre dragoste și prietenie. Născută în Carolina de Sud, locuiește în prezent într-o căsuță cenușie, alături de pisica ei neobrăzată și înconjurată de prea multe cărți. O puteți găsi pe internet, uitându-se la clipuri cu pisici și citind fan fiction.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 mai 2024
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Ashley Poston
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-630-319-910-8