Limba si literatura romana. Caiet de activitati. Clasa a V-a

0% of 100
35,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.06.2024

Versiuni disponibile

Limba și literatura română. Caiet de activități, clasa a V-a, cuprinde șapte unități de învățare, conform programei școlare.

Fiecare dintre cele șapte unități de învățare conține:

• aplicații privind lectura și teoria literară. Pornind de la texte variate, literare și nonliterare, elevii observă modalitatea de construcție a acestora și își fixează strategii de înțelegere și de interpretare a textelor la prima vedere; sarcinile de lucru sunt organizate progresiv, pe trei niveluri de dificultate: Inițiere, Dezvoltare și Excelență.

• sugestii de activități de comunicare care să vizeze contexte și teme apropiate de universul cotidian al elevului; pentru unele dintre aceste activități se regăsesc grile de (auto)evaluare care să permită reflecția asupra a ceea ce se urmărește și asupra aspectelor care trebuie îmbunătățite;

• evaluări de parcurs (pentru noțiunile prevăzute în programă la actualizări) care sunt și o modalitate de observare a progresului, dar, mai ales, o oportunitate de reactualizare a cunoștințelor ancoră, pe care se construiește apoi parcursul de învățare;

• o evaluare sumativă de tip PISA pentru fiecare unitate;

• exerciții de ameliorare-dezvoltare.

Toate tipurile de evaluări sunt realizate în manieră integrată și permit diferențierea învățării, fiind construite progresiv.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 feb. 2023
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 192
ISBN : 978-606-33-6342-6