- 15%

Limba si literatura romana. Teste si fise de lucru. Clasa a VII-a

0% of 100
RRP: 47,99 lei Preț special 40,79 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 47,99 lei Preț special 40,79 lei

Auxiliarul pentru Limba și literatura română are în centru evaluarea ca proces de susținere a învățării, nu ca modalitate de ierarhizare.

• Testele propuse pot fi convertite în fișe de lucru la clasă sau lucrate ca temă pentru acasă. Rezolvarea lor îi încurajează pe elevi să se evalueze și să-și construiască propriul progres pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare. Prin faptul că foarte mulți itemi sunt de tipul celor de la Evaluarea Națională, auxiliarul îi ajută să se pregătească și pentru primul lor examen important.

• Auxiliarul cuprinde: teste formative cu punctaj atribuit, teste sumative, teste de remediere/ de dezvoltare și fișe de lucru, precum și fișe cu informații teoretice pentru cunoașterea și înțelegerea unor concepte noi și actualizarea celor din anii anteriori.

• Prin organizarea pe trei niveluri – Inițiere, Dezvoltare și Excelență –, auxiliarul le oferă elevilor șansa de a descoperi, de la un exercițiu la altul, cum să devină mai eficienți în arta comunicării. Auxiliarul poate fi folosit indiferent de manualul utilizat la clasă, constituind un excelent suport adresat elevilor și cadrelor didactice din învățământul gimnazial.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 feb. 2023
Tip Coperta : Broșată
Format : 205x260
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-7981-9