- 40%

- 40%

Martorul mut

Seria: 6696

Autor: Agatha Christie
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Martorul mut


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 34,90 lei Preț special 20,94 lei

Versiuni disponibile

Toată lumea dă vina pe jucăușul terrier Bob pentru accidentul în care stăpâna sa, Emily Arundell, a căzut pe scări, fiind la un pas de moarte. Însă cu cât se gândește mai mult la obiceiurile câinelui ei și la împrejurările în care s-a lovit, cu atât bătrâna și...

Toată lumea dă vina pe jucăușul terrier Bob pentru accidentul în care stăpâna sa, Emily Arundell, a căzut pe scări, fiind la un pas de moarte. Însă cu cât se gândește mai mult la obiceiurile câinelui ei și la împrejurările în care s-a lovit, cu atât bătrâna și bogata doamnă este mai convinsă că una dintre rudele sale a încercat să o omoare.

Pentru a apăra onoarea familiei, este nevoie de un detectiv priceput și extrem de discret, așa că domnișoara Arundell îi scrie lui Hercule Poirot ca să-i ceară ajutorul. Chiar dacă scrisoarea ajunge cu două luni întârziere la el, Poirot se va strădui să respecte ultima dorință a clientei sale.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2019
Numar pagini:
attribute_icon
400
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4238-7
Traducator(i):
attribute_icon
Liviu Radu

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Detalii produs

Data apariției  :  16 oct. 2019
Autor(i)  :  Agatha Christie
Numar pagini  :  400
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  107x177
ISBN  :  978-606-33-4238-7
Serie  :  Serie de autor Agatha Christie
Traducator(i)  :  Liviu Radu