lips─â stoc

- 65%

Misterele de la cofetarie: Crima cu gust de ciocolata

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 17,47┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 17,47┬álei
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Eroina ro╚Öcat─â a lui Joanne Fluke este maestr─â ├«n dulciuri de toate felurile, dar rezolv─â ╚Öi misterele care apar ├«n or─â╚Öelul unde locuie╚Öte. ╚śi totul a ├«nceput la cofet─âria ei, cu o crim─â ╚Öi ni╚Öte fursecuri crocante cu fulgi de ciocolat─â care au iscat un adev─ârat scandal.

Hannah este deja foarte ocupat─â. Se str─âduie s─â se fereasc─â de ├«ncerc─ârile mamei sale de a o m─ârita, ├«╚Öi conduce propria afacere, cofet─âria The Cookie Jar, cea mai popular─â din Lake Eden, ╚Öi are o via╚Ť─â social─â destul de bogat─â. Dar odat─â ce Ron LaSalle, ├«ndr─âgitul curier de la Cozy Cow Dairy, este g─âsit ucis ├«n spatele cofet─âriei ei, cu celebrele fursecuri cu fulgi de ciocolat─â ale lui Hannah ├«mpr─â╚Ötiate ├«n jurul lui, via╚Ťa ei devine cu adev─ârat haotic─â. Hot─âr├ót─â s─â nu permit─â ca pr─âjiturile ei s─â aib─â o reputa╚Ťie proast─â, ea porne╚Öte pe urmele criminalului. Dar, dac─â nu-╚Öi p─âze╚Öte spatele, via╚Ťa dulce a lui Hannah s-ar putea s─â se transforme cur├ónd ├«n scrum.

 

Un roman poli╚Ťist inteligent, plin de personaje atr─âg─âtoare ╚Öi de re╚Ťete delicioase de pr─âjituri. Publishers Weekly

 

Citește AICI un fragment din carte!

O carte pe zi: ÔÇ×Misterele de la cofet─ârie. Crim─â cu gust de ciocolat─âÔÇŁ de Joanne FlukeDin aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 18 nov. 2021
Autor(i) : Joanne Fluke
Traducator(i) : Adina Pintea
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8225-3