lipsă stoc

- 45%

Moarte pe Nil

Nota ta:
86 % of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 27,49 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 27,49 lei

Liniștea unei croaziere pe Nil este spulberată atunci când se descoperă că Linnet Ridgeway a fost împușcată în cap. Era tânără, elegantă și frumoasă, o fată care avea tot ce dorea – până când și-a pierdut viața. Hercule Poirot își amintește izbucnirea de mai devreme a unei tovarășe de călătorie: „Aș vrea să‑i pun micul meu pistol la tâmplă și... să apăs pe trăgaci...“ Totuși, în acest decor exotic nimic nu este chiar ceea ce pare. O poveste despre dragoste, gelozie și trădare, Moarte pe Nil este unul dintre romanele nemuritoare ale Agathei Christie.

SERIA „HERCULE POIROT“

 

AGATHA CHRISTIE este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele polițiste de la Sherlock Holmes încoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.

www.agathachristie.com

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 feb. 2022
Colectie : Buzz Books
Traducator(i) : Justina Bandol
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-8560-5