lipsă stoc

- 40%

Muncile lui Hercule

Seria: Serie de autor Agatha Christie
Nota ta:
93 % of 100
RRP: 39,99 lei Preț special 23,99 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,99 lei Preț special 23,99 lei

Înainte de a se retrage din activitate, Hercule Poirot vrea să facă față unei provocări: să rezolve 12 cazuri care corespund muncilor clasicului său tiz din Antichitate – cu toate că înfățișarea lui Poirot nu are nici o asemănare cu faimosul erou grec. Totuși, consideră micuțul detectiv, asemenea lui Hercule, și el a avut responsabilitatea de a scăpa societatea de unii dintre cei mai groaznici monștri.

Așadar, în perioada care precede pensionarea sa, Poirot se hotărăște să accepte 12 cazuri, propriile munci autoimpuse. Fiecare însă va intra în analele crimei drept dovezi de măiestrie deductivă.

 

Cărți traduse în peste 100 de limbi

Peste 2 miliarde de exemplare vândute

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 ian. 2022
Serie : Serie de autor Agatha Christie
Traducator(i) : Monica Nechiti
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-8137-9