lips─â stoc

- 55%

O scanteie de viata

Nota ta:
87 % of 100
RRP: 34,90┬álei Pre╚Ť special 15,71┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 34,90┬álei Pre╚Ť special 15,71┬álei

Ziua c─âlduroas─â de toamn─â ├«ncepe ca oricare alta la Centru ÔÇô o clinic─â de sprijin pentru femeile din statul Mississippi, care are una dintre cele mai severe legisla╚Ťii ├«n privin╚Ťa avortului. Apoi, spre sf├ór╚Öitul dimine╚Ťii, un b─ârbat disperat ╚Öi ├«ndurerat deschide focul, lu├óndu-i ostatici pe to╚Ťi cei prezen╚Ťi. Sosit la fa╚Ťa locului, Hugh McElroy, un negociator al poli╚Ťiei, ├«ncearc─â s─â ia leg─âtura cu b─ârbatul ╚Öi afl─â, cu groaz─â, c─â fiica sa de cincisprezece ani, Wren, se afl─â ├«n clinic─â. Dar Wren nu este singur─â. Al─âturi de ea se afl─â o asistent─â care ├«╚Öi dep─â╚Öe╚Öte propria panic─â pentru a salva via╚Ťa unei femei r─ânite; un medic care ├«╚Öi face meseria cu ajutorul credin╚Ťei; o protestatar─â pro-via╚Ť─â, deghizat─â ├«n pacient─â, furioas─â pentru o decizie pe care ea ├«ns─â╚Öi a luat-o c├óndva; o t├ón─âr─â care a venit s─â avorteze ╚Öi b─ârbatul extrem de tulburat care a jurat s─â-╚Öi fac─â auzit─â vocea.

├Än acest roman captivant, nuan╚Ťat ╚Öi bine documentat, Jodi Picoult reia dezbaterea asupra opozi╚Ťiei dintre dreptul femeii de a alege ╚Öi sacralitatea vie╚Ťii, ├«nc─â din momentul concep╚Ťiei.

 

Picoult la superlativ... Un roman oportun, echidistant ╚Öi care va inspira cu siguran╚Ť─â dezbateri. The Washington Post

 

Nara╚Ťiunea conving─âtoare a lui Jodi Picoult, care merge pe firul descendent al evenimentelor, exploreaz─â cu competen╚Ť─â probleme sociale controversate. US Weekly

Despre Jodi Picoult

Jodi Picoult

Jodi Picoult

Jodi Picoult s-a n─âscut ├«n 1966 ├«n Nesconset, statul New York, ╚Öi a studiat la Princeton University, pe care a absolvit-o ├«n 1987. Are un master ├«n educa╚Ťie de la Harvard University ╚Öi dou─â titluri de doctor onorific ├«n litere primite din partea Dartmouth College ├«n 2010 ╚Öi din partea University of New Haven ├«n 2012.

Jodi Picoult este autoarea a dou─âzeci ╚Öi trei de romane, dintre care ultimele opt au intrat direct ├«n lista de bestselleruri a publica╚Ťiei New York Times.┬áC─âr╚Ťile sale sunt traduse ├«n 34 de limbi ╚Öi publicate ├«n 35 de ╚Ť─âri.

├Än limba rom├ón─â au ap─ârut Pactul (The Pact, 1998), O via╚Ť─â de rezerv─â (My SisterÔÇÖs Keeper, 2004), Dispari╚Ťii (Vanishing Acts, 2005), Al zecelea cerc (The Tenth Circle, 2006), Nou─âsprezece minute (Nineteen Minutes, 2007), Povestitorul (The Storyteller, 2013),Vremea plec─ârii (Leaving Time, 2014) ╚Öi Mici lucruri m─âre╚Ťe (Small Great Things, 2016).

Jodi Picoult a primit nenum─ârate premii, printre care New England Bookseller Award pentru fic╚Ťiune, New Hampshire Literary Award pentru merite literare deosebite, Lifetime Achievement Award pentru fic╚Ťiune din partea Romance Writers of America.

De asemenea, se afl─â ├«n top 10 pe lista celor mai influen╚Ťi absolven╚Ťi ai Princeton University. Jodi Picoult este c─âs─âtorit─â, din 1989, cu Timothy Warren van Leer, pe care l-a cunoscut ├«n facultate, ╚Öi locuie╚Öte ├«mpreun─â cu so╚Ťul ╚Öi cei trei copii ├«n Hanover, New Hampshire.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Jodi Picoult
Traducator(i) : Mihaela-Magdalena Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-7260-5