- 30%

- 30%

-30%

O scanteie de viata

Autor: Jodi Picoult
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 20,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 13.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
20,93 lei
Ziua călduroasă de toamnă începe ca oricare alta la Centru – o clinică de sprijin pentru femeile din statul Mississippi, care are una dintre cele mai severe legislații în privința avortului. Apoi, spre sfârșitul dimineții, un bărbat disperat și îndurerat deschide focul, luându-i ostatici pe toți cei prezenți. Sosit...

Ziua călduroasă de toamnă începe ca oricare alta la Centru – o clinică de sprijin pentru femeile din statul Mississippi, care are una dintre cele mai severe legislații în privința avortului. Apoi, spre sfârșitul dimineții, un bărbat disperat și îndurerat deschide focul, luându-i ostatici pe toți cei prezenți. Sosit la fața locului, Hugh McElroy, un negociator al poliției, încearcă să ia legătura cu bărbatul și află, cu groază, că fiica sa de cincisprezece ani, Wren, se află în clinică. Dar Wren nu este singură. Alături de ea se află o asistentă care își depășește propria panică pentru a salva viața unei femei rănite; un medic care își face meseria cu ajutorul credinței; o protestatară pro-viață, deghizată în pacientă, furioasă pentru o decizie pe care ea însăși a luat-o cândva; o tânără care a venit să avorteze și bărbatul extrem de tulburat care a jurat să-și facă auzită vocea.

În acest roman captivant, nuanțat și bine documentat, Jodi Picoult reia dezbaterea asupra opoziției dintre dreptul femeii de a alege și sacralitatea vieții, încă din momentul concepției.

 

Picoult la superlativ... Un roman oportun, echidistant și care va inspira cu siguranță dezbateri. The Washington Post

 

Narațiunea convingătoare a lui Jodi Picoult, care merge pe firul descendent al evenimentelor, explorează cu competență probleme sociale controversate. US Weekly

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
416
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
110x165
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7260-5
Traducator(i):
attribute_icon
Mihaela-Magdalena Dumitru
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  11 iun. 2021
Autor(i)  :  Jodi Picoult
Numar pagini  :  416
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  110x165
colectie  :  Carte Pentru Toti
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-7260-5
Traducator(i)  :  Mihaela-Magdalena Dumitru

Despre Jodi Picoult

Jodi Picoult

Jodi Picoult s-a născut în 1966 în Nesconset, statul New York, și a studiat la Princeton University, pe care a absolvit-o în 1987. Are un master în educație de la Harvard University și două titluri de doctor onorific în litere primite din partea Dartmouth College în 2010 și din partea University of New Haven în 2012.

Jodi Picoult este autoarea a douăzeci și trei de romane, dintre care ultimele opt au intrat direct în lista de bestselleruri a publicației New York Times. Cărțile sale sunt traduse în 34 de limbi și publicate în 35 de țări.

Din aceeasi categorie

Vezi toate