eticheta 574x135px LITERA50-1

Povestitorul

Nota ta:
67 % of 100
44,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Sage Singer este brut─âreas─â. Lucreaz─â noaptea pentru a preg─âti p├óinea ╚Öi produsele de patiserie pentru a doua zi, ├«ncerc├ónd s─â scape de singur─âtate ╚Öi s─â uite de moartea mamei sale. C├ónd Josef Weber, un b─ârbat ├«n v├órst─â din grupul de sprijin emo╚Ťional la care particip─â Sage, ├«ncepe s─â vin─â din ce ├«n ce mai des la brut─ârie, ├«ntre ei se na╚Öte o prietenie improbabil─â. ├Än ciuda diferen╚Ťelor, ei v─âd unul ├«n cel─âlalt cicatricile ascunse pe care ceilal╚Ťi nu le pot vedea. Totul se schimb─â ├«ns─â ├«n ziua ├«n care Josef ├«i m─ârturise╚Öte un secret de mult ├«ngropat, pe care nimeni altcineva din ora╚Ö nu l-ar fi suspectat, ╚Öi ├«i cere lui Sage o favoare extraordinar─â. Dac─â accept─â, ea se va confrunta nu doar cu repercusiuni morale, ci ╚Öi cu unele legale. Cu propria identitate pus─â sub semnul ├«ntreb─ârii, Sage ├«ncepe s─â se ├«ndoiasc─â de via╚Ťa sa ╚Öi a familiei sale. C├ónd alegerea moral─â devine imperativ moral? ╚śi care este grani╚Ťa dintre pedeaps─â ╚Öi dreptate, iertare ╚Öi mil─â?

├Än acest roman emo╚Ťionant, Jodi Picoult exploreaz─â cu elegan╚Ť─â alegerile pe care le facem pentru a ne proteja familia ╚Öi pentru a ├«mpiedica trecutul s─â ne dicteze viitorul.

 

Captivantul roman al lui Picoult abordeaz─â subiectul Holocaustului cu abilitate, cump─âtare ╚Öi o imens─â sensibilitate... O alegorie vie a pierderii, a iert─ârii ╚Öi a umanit─â╚Ťii fundamentale care exist─â ├«n noi to╚Ťi. Nenum─âra╚Ťii ei admiratori vor descoperi toate atributele cu care i-a obi╚Önuit p├ón─â acum: o lectur─â fascinant─â, cercetare am─ânun╚Ťit─â ╚Öi un final revelator. Library Journal

Despre Jodi Picoult

Jodi Picoult

Jodi Picoult

Jodi Picoult s-a n─âscut ├«n 1966 ├«n Nesconset, statul New York, ╚Öi a studiat la Princeton University, pe care a absolvit-o ├«n 1987. Are un master ├«n educa╚Ťie de la Harvard University ╚Öi dou─â titluri de doctor onorific ├«n litere primite din partea Dartmouth College ├«n 2010 ╚Öi din partea University of New Haven ├«n 2012.

Jodi Picoult este autoarea a dou─âzeci ╚Öi trei de romane, dintre care ultimele opt au intrat direct ├«n lista de bestselleruri a publica╚Ťiei New York Times.┬áC─âr╚Ťile sale sunt traduse ├«n 34 de limbi ╚Öi publicate ├«n 35 de ╚Ť─âri.

├Än limba rom├ón─â au ap─ârut Pactul (The Pact, 1998), O via╚Ť─â de rezerv─â (My SisterÔÇÖs Keeper, 2004), Dispari╚Ťii (Vanishing Acts, 2005), Al zecelea cerc (The Tenth Circle, 2006), Nou─âsprezece minute (Nineteen Minutes, 2007), Povestitorul (The Storyteller, 2013),Vremea plec─ârii (Leaving Time, 2014) ╚Öi Mici lucruri m─âre╚Ťe (Small Great Things, 2016).

Jodi Picoult a primit nenum─ârate premii, printre care New England Bookseller Award pentru fic╚Ťiune, New Hampshire Literary Award pentru merite literare deosebite, Lifetime Achievement Award pentru fic╚Ťiune din partea Romance Writers of America.

De asemenea, se afl─â ├«n top 10 pe lista celor mai influen╚Ťi absolven╚Ťi ai Princeton University. Jodi Picoult este c─âs─âtorit─â, din 1989, cu Timothy Warren van Leer, pe care l-a cunoscut ├«n facultate, ╚Öi locuie╚Öte ├«mpreun─â cu so╚Ťul ╚Öi cei trei copii ├«n Hanover, New Hampshire.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 21 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Jodi Picoult
Traducator(i) : Adina Ra╚Ťiu, Gabriel Ra╚Ťiu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 720
ISBN : 978-606-33-7490-6