- 35%

- 35%

O supradoză de moarte

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 34,90 lei Preț special 22,69 lei

Reducere 35%

lipsă stoc

Descriere O supradoză de moarte

În viața lui Hercule Poirot, nici măcar o programare la dentist nu poate avea loc fără să se întâmple o crimă, iar de data aceasta, cel ucis este însuși dentistul. Dar, în timp ce poliția clasifică moartea acestuia drept sinucidere, Poirot știe mai bine care este adevărul, iar curând vor mai fi omorâte și alte...

Descriere O supradoză de moarte

În viața lui Hercule Poirot, nici măcar o programare la dentist nu poate avea loc fără să se întâmple o crimă, iar de data aceasta, cel ucis este însuși dentistul. Dar, în timp ce poliția clasifică moartea acestuia drept sinucidere, Poirot știe mai bine care este adevărul, iar curând vor mai fi omorâte și alte persoane. Să fie aceste crime verigi ale lanțului revoluționar menit să răstoarne ordinea democratică din Marea Britanie în tulburele deceniu patru al secolului XX? Să fie neatrăgătoarea și banala domnișoară Seale un geniu al crimei? Ca la un joc de cărți, Poirot are sentimentul că i se forțează mâna într-o anume direcție a investigației.

Agatha Christie își țese din nou intriga palpitantă cu o măiestrie de neegalat, oferindu-le cititorilor un deznodământ absolut surprinzător.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Feb 2020
Tip copertă:
Cartonată
Format:
107x177
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-4795-5
Traducător(i):
Alina Rogojan
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate