- 75%

-74.99%

O viață perfectă

Preț special 8,73 lei

Reducere 75%

Preț standard 34,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Inteligentă, energică și plină de grație, Blaise McCarthy este o figură emblematica în lumea televiziunii de știri, având talentul de a pune întrebări dificile și de a aborda cu perspicacitate și curaj complicatele probleme din domeniul afacerilor și al politicii. Mamă singură, ea își gestionează meticulos...

Inteligentă, energică și plină de grație, Blaise McCarthy este o figură emblematica în lumea televiziunii de știri, având talentul de a pune întrebări dificile și de a aborda cu perspicacitate și curaj complicatele probleme din domeniul afacerilor și al politicii. Mamă singură, ea își gestionează meticulos cariera, iar pentru publicul său, Blaise pare să fie o persoană împlinită.

Cât privește însă viața ei privată, există o poveste nespusă, pe care ea a păstrat-o ascunsă ani de zile. Fiica adolescentă a lui Blaise, Salima, bolnavă de diabet, a orbit în copilărie, iar nevoile ei au ținut-o departe într-o școală-internat, cu îngrijire medicală permanentă. Atunci când școala Salimei se închide, în urma unei tragedii, ea se întoarce la New York, în apartamentul mamei sale, și dintr-o dată, cele două, mamă și fiică, se confruntă cu provocări pe care Blaise se simte incapabilă să le gestioneze.

Un îngrijitor nou, pus la dispoziție de școala Salimei, creează tot atâtea probleme pe cât rezolvă. Chipeș și cultivat, Simon Ward are opinii ferme cu privire la orice, refuzând să accepte limitările fizice ale Salimei și deschizându-i acesteia noi orizonturi. Astfel, cei trei devin prieteni. Apoi, totul începe să se destrame. O prezentatoare tanară și atrăgătoare este angajată la postul de televiziune, și nu este un secret faptul că urmează să ia locul lui Blaise. Cariera îi este amenințată și viața, până acum ordonată, îi este dată complet peste cap, astfel că Blaise simte, pentru prima oară, că existența ei nu este perfectă, ci reală.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
140x200
Nr. pagini:
240
ISBN:
978-606-33-1266-3
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate