- 40%

- 40%

O viață perfectă

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
O viață perfectă


Nota ta:
87% of 100
Preț standard 49,90 lei Preț special 29,94 lei

Versiuni disponibile

Inteligentă, energică și plină de grație, Blaise McCarthy este o figură emblematica în lumea televiziunii de știri, având talentul de a pune întrebări dificile și de a aborda cu perspicacitate și curaj complicatele probleme din domeniul afacerilor și al politicii. Mamă singură, ea își gestionează meticulos...

Inteligentă, energică și plină de grație, Blaise McCarthy este o figură emblematica în lumea televiziunii de știri, având talentul de a pune întrebări dificile și de a aborda cu perspicacitate și curaj complicatele probleme din domeniul afacerilor și al politicii. Mamă singură, ea își gestionează meticulos cariera, iar pentru publicul său, Blaise pare să fie o persoană împlinită.

Cât privește însă viața ei privată, există o poveste nespusă, pe care ea a păstrat-o ascunsă ani de zile. Fiica adolescentă a lui Blaise, Salima, bolnavă de diabet, a orbit în copilărie, iar nevoile ei au ținut-o departe într-o școală-internat, cu îngrijire medicală permanentă. Atunci când școala Salimei se închide, în urma unei tragedii, ea se întoarce la New York, în apartamentul mamei sale, și dintr-o dată, cele două, mamă și fiică, se confruntă cu provocări pe care Blaise se simte incapabilă să le gestioneze.

Un îngrijitor nou, pus la dispoziție de școala Salimei, creează tot atâtea probleme pe cât rezolvă. Chipeș și cultivat, Simon Ward are opinii ferme cu privire la orice, refuzând să accepte limitările fizice ale Salimei și deschizându-i acesteia noi orizonturi. Astfel, cei trei devin prieteni. Apoi, totul începe să se destrame. O prezentatoare tanară și atrăgătoare este angajată la postul de televiziune, și nu este un secret faptul că urmează să ia locul lui Blaise. Cariera îi este amenințată și viața, până acum ordonată, îi este dată complet peste cap, astfel că Blaise simte, pentru prima oară, că existența ei nu este perfectă, ci reală.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2017
Numar pagini:
attribute_icon
240
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1266-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  6 feb. 2017
Autor(i)  :  Danielle Steel
Numar pagini  :  240
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140x200
colectie  :  Blue Moon
ISBN  :  978-606-33-1266-3