- 55%

Apartamentul

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 09.10.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Aflate într-un punct de cotitură în viață, patru tinere se întâlnesc în inima orașului New York. Claire, designer de pantofi, a găsit un apartament spațios, însă are nevoie de cel puțin încă o colegă pentru a putea plăti chiria. O întâlnește pe Abby, o scriitoare care încearcă să se descurce singură, departe de familia ei. Patru ani mai târziu, li se alătură Morgan, o tânără ambițioasă, cu un job bine plătit pe Wall Street. În cele din urmă, o primesc alături de ele pe Sasha, o studentă la medicină, complet pasio nată de ceea ce face.

Și astfel, apartamentul devine un cămin pentru cele patru prietene gata să pornească în noi aventuri palpitante și un refugiu când viața le pune la grea încercare. Căci Claire se confruntă cu o criză în cariera de designer. Abby se află sub vraja unui bărbat care îi exploatează talentul, distrugându-i încrederea în sine. Morgan este îndrăgostită, dar relația o pune în fața unei alegeri dureroase. Iar Sasha trebuie să accepte că iubirea își poate face loc chiar și într-o existență extrem de ocupată.

Pe măsură ce provocări neașteptate le schimbă viața, fetele conștientizează adevărul dulce-amărui că într-o zi vor trebui să lase în urmă locul în care visurile lor au prins aripi. 

 

„Cititoarele se regăsesc cu ușurință în poveștile lui Danielle Steel.San Francisco Chronicle 

 

DANIELLE STEEL este una dintre cele mai de succes autoare contemporane. Cărțile ei s-au vândut în 650 de milioane de exemplare în întreaga lume, numeroasele ei bestselleruri internaționale fiind traduse în 43 de limbi și publicate în 69 de țări.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 apr. 2019
Colectie : Lira
Autor(i) : Danielle Steel
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-3531-0