- 35%

- 35%

Oferă-i copilului tău încredere în sine prin metoda Montessori

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 19,44 lei

Reducere 35%

Chiar și eșecurile pot fi un mijloc de a progresa, dacă sunt gestionate și depășite de o persoană cu încredere în ea însăși. Unul dintre principalele obiective ale cunoscutei metode Montessori este dezvoltarea încrederii în sine, o calitate indispensabilă oricărei ființe umane pentru a trăi o viață împlinită și...

Chiar și eșecurile pot fi un mijloc de a progresa, dacă sunt gestionate și depășite de o persoană cu încredere în ea însăși. Unul dintre principalele obiective ale cunoscutei metode Montessori este dezvoltarea încrederii în sine, o calitate indispensabilă oricărei ființe umane pentru a trăi o viață împlinită și fericită. Încrederea în sine se dobândește de la o vârstă fragedă și se construiește trepta, fiind esențial să fie dezvoltată foarte riguros în primii ani de viață. Prin intermediul activităților și exercițiilor propuse pe diverse teme - de la amenajarea camerei la organizarea spațiului de joacă, activități practice și alegerea obiectelor de folosință zilnică -, autoarea le oferă părinților interesați și cadrelor didactice un adevărat ghid pentru a-i învăța pe copii să câștige autonomie și încredere în sine. Nimic nu-i va putea împiedica vreodată să-și realizeze cele mai mărețe visuri!
Sylvie d'Esclaibes este fondatoarea și directoarea singurului liceu Montessori din Franța. A întemeiat, de asemenea, un organism de formare Montessori Athena, consultant pentru înființarea de școli și creșe peste tot în lume, autoare a numeroase lucrări de pedagogie și deținătoarea unui blog.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 200
Nr. pagini:
attribute_icon
176
ISBN:
attribute_icon
978‑606‑33‑2875-6
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate