lipsă stoc

- 40%

Orasul Semilunii. Casa Focului si a Umbrei

Nota ta:
68 % of 100
RRP: 69,99 lei Preț special 41,99 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 69,99 lei Preț special 41,99 lei

Bryce Quinlan nu s-a așteptat niciodată să cunoască o altă lume în afară de Midgard, dar acum, după ce a călătorit într-una nouă, nu-și dorește decât să se întoarcă pe planeta ei de origine. Tot ce iubește se află în Midgard: familia, prietenii, perechea ei. Blocată într-o lume nouă și ciudată, are nevoie să-și pună degrabă mintea la lucru ca să se poată întoarce acasă. Iar asta nu e deloc o treabă ușoară, fiindcă nu știe defel în cine să aibă încredere.

De-a lungul vieții, Hunt Athalar s-a aflat de câteva ori în situații-limită, dar cea de acum ar putea să fie cea mai periculoasă dintre toate. După niște luni în care a avut parte de tot ce și-a dorit vreodată, el se află din nou în temnițele Asterilor, lipsit de libertate și fără să aibă nici cea mai vagă idee despre locul în care se află Bryce.

Această spectaculoasă urmare a bestsellerelor Casa Pământului și a Sângelui și Casa Cerului și a Aerului, din seria Orașul Semilunii de Sarah J. Maas, atinge noi culmi de dramatism, fiindcă lumea lui Bryce și a lui Hunt e adusă pe marginea prăpastiei, viitorul ei apăsând pe umerii celor doi.

 

„O poveste plină de fantezie, asezonată cu umor subtil și cu o poveste de dragoste ce arde la foc mocnit.“ Publishers Weekly

„Un vârtej amețitor, plin de surprize la tot pasul.Entertainment Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 mar. 2024
Colectie : Moon Light
Autor(i) : Sarah J. Maas
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 960
ISBN : 978-630-319-701-2