- 30%

- 30%

Orasul Semilunii. Casa Pamantului si a Sangelui

Autor: Sarah J. Maas
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
90% of 100
Preț standard 69,90 lei Preț special 48,93 lei

Reducere 30%

0,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
48,93 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Bryce Quinlan avea o viață perfectă – muncea din greu în fiecare zi și petrecea de zor în fiecare noapte – până când un demon i-a ucis cei mai buni prieteni și a lăsat-o sfâșiată de durere, rănită și singură. Când acuzatul ajunge în spatele gratiilor, dar crimele continuă, Bryce se trezește în mijlocul...

Bryce Quinlan avea o viață perfectă – muncea din greu în fiecare zi și petrecea de zor în fiecare noapte – până când un demon i-a ucis cei mai buni prieteni și a lăsat-o sfâșiată de durere, rănită și singură. Când acuzatul ajunge în spatele gratiilor, dar crimele continuă, Bryce se trezește în mijlocul cercetărilor și își jură că va face tot ce poate pentru a-și răzbuna prietenii.

Hunt Athalar este un celebru înger căzut, sclav la Arhanghelii pe care a încercat mai demult să-i răstoarne de la putere. Abilitățile lui feroce și puterea incredibilă au fost folosite cu un singur scop: să-i asasineze pe dușmanii stăpânului său, fără să pună întrebări. Dar fiindcă un demon a dat peste cap tot orașul, i se oferă o șansă incredibilă: va fi liber, dacă o va ajuta pe Bryce să găsească criminalul.

Bryce și Hunt ajung în subsolurile cele mai insalubre ale Orașului Semilunii, unde descoperă o putere întunecată ce amenință tot ce au mai drag pe lume. În același timp, sunt cuprinși de o pasiune înflăcărată, care ar putea să-i elibereze pe amândoi dacă s-ar lăsa în voia ei.

Cu personaje de neuitat, o poveste incitantă de iubire și pagini întregi de acțiune plină de suspans, Casa Pământului și a Sângelui, primul volum din seria Orașul Semilunii, îi dă ocazia autoarei să ne arate ce înseamnă durerea pierderii, prețul libertății și puterea dragostei.

 

„O adevărată lecție despre cum se creează o lume în ficțiune. Nu ratați această carte!Charlaine Harris, autoarea romanelor care au inspirat serialul True Blood

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
928
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6660-4
Traducator(i):
attribute_icon
Loredana Voicilă
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  23 nov. 2020
Autor(i)  :  Sarah J. Maas
Numar pagini  :  928
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  137x200
Categorie  :  New Moon
ISBN  :  978-606-33-6660-4
Traducator(i)  :  Loredana Voicilă

Din aceeasi categorie

Vezi toate