- 45%

- 45%

-44.99%

Osho. Culorile vieții. Carte de colorat pentru meditaţie şi transformare personală

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 21,95 lei

Reducere 45%

Această frumoasă carte de colorat prezintă 77 de imagini mistice ce au la bază lucrări de Deva Padma, create iniţial pentru Tarotul zen al lui Osho, care a devenit bestseller şi a făcut aceste imagini celebre în lumea meditaţiei şi a transformării personale. Colorând aceste imagini, fiecare dintre ele reprezentând un...

Această frumoasă carte de colorat prezintă 77 de imagini mistice ce au la bază lucrări de Deva Padma, create iniţial pentru Tarotul zen al lui Osho, care a devenit bestseller şi a făcut aceste imagini celebre în lumea meditaţiei şi a transformării personale.

Colorând aceste imagini, fiecare dintre ele reprezentând un aspect esenţial şi o provocare/oportunitate în viaţă, ne cufundăm într-un proces profund reflexiv şi meditativ prin care devenim conştienţi de sentimentele, gândurile, tiparele şi priorităţile noastre şi, de asemenea, de felul în care percepem sensul vieţii.

Nu ne rezumăm doar la a colora aceste imagini, ci suntem încurajaţi să reflectăm la culorile individuale pe care le dăm vieţii noastre – în toate aspectele, nu doar în cele „uşoare“ şi „pozitive“ reprezentate aici de imagini precum „Spiritul ludic“, „Curajul“, „Breșa“, „Creativitatea“, „Iubiţii“, „Atitudinea prietenoasă“, „Celebrarea“ şi multe altele. Totodată, învăţăm cum să găsim culori – în sens concret, dar şi metaforic – pentru a explora şi a exprima aspectele pe care, poate, nu le preţuim prea mult sau pe care încercăm să le ignorăm, să le uităm sau să le reprimăm, ca în cazul imaginilor ce reprezintă „Solitudinea“, „Vinovăţia“, „Povara“, „Stresul“, „Istovirea“, „Lenea“, „Străinul“, „Tristeţea“ şi altele.

Adăugarea propriilor noastre culori la toate aceste aspecte devine astfel un mijloc nepreţuit de îmbogăţire a înţelegerii noastre cu privire la noi înşine. Acele aspecte care ne plac sau pe care le apreciem ca „pozitive“ vor fi astfel mai individualizate, mai personale şi unice. Iar aspectele pe care poate că le etichetăm ca negative, învăţăm să le integrăm şi să le recunoaştem ca experienţe şi expresii ale noastre înşine care îşi au locul lor şi care au anumite lecţii de oferit.

Observaţiile lui Osho – mici fragmente de text care cuprind comentarii pe tema fiecărei imagini – ne ajută să înţelegem aceste aspecte într-un mod cu totul nou. Ne naştem în această lume ca libertate pură fără esenţă, doar existenţă, ne reaminteşte el. Noi ne vom alege esenţa şi vom creşte devenind ceea ce suntem – iar aceasta va fi alegerea noastră. Putem fi sfinţi sau putem deveni păcătoşi; putem deveni criminali sau poeţi sau artişti. Aducem pe lume existenţă pură – o coală albă, o pânză goală. Depinde numai şi numai de noi ce culori vom folosi şi ce fel de pictură vom face din viaţa noastră – noi aducem pe lume doar o potenţialitate.

 

Această carte de colorat unică combină două abordări terapeutice:

- Colorarea imaginilor prilejuieşte o activitate relaxantă şi satisfăcătoare, care ne duce înapoi în copilărie, într-un spaţiu al totalităţii şi inocenţei.

- Observaţiile care însoţesc imaginile creează spaţiu pentru o reflecţie sănătoasă şi o asociere pozitivă cu multe aspecte ale vieţii noastre şi ne permite să recunoaştem toate aceste aspecte şi să ne împrietenim cu ele, să le integrăm, exprimând ceea ce avem noi unic şi original, fapt care ne ajută în acelaşi timp să ne recâştigăm o inocenţă specifică copilăriei, deşi nu puerilă.

 

Osho, mistic contemporan ale cărui viață și învățături influențează milioane de oameni de toate vârstele și de toate nivelurile de pregătire, a fost descris de Sunday Times drept unul dintre cei „1 000 de creatori ai secolului XX“. Operele sale au devenit bestselleruri internaționale și au fost publicate în 58 de limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
84
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
240x240
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2224-2
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  28 feb. 2018
Numar pagini  :  84
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  240x240
Categorie  :  Osho
ISBN  :  978-606-33-2224-2

Din aceeasi categorie

Vezi toate