lipsă stoc

- 85%

Osho. Intimitatea. Încrederea în sine și în celălalt

Seria: Incursiune intr-un nou mod de viata
Nota ta:
80 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 4,49 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 4,49 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.
Cărţile din seria „Incursiune într-un nou mod de viaţă“ prezintă viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.
„Intimitatea înseamnă să te expui în faţa unui străin – şi toţi suntem străini; nimeni nu cunoaşte pe nimeni. Suntem străini chiar şi pentru noi înşine, pentru că nu ştim cine suntem. Intimitatea te apropie de un străin. Trebuie să renunţi la toate apărările; numai atunci intimitatea e cu putinţă. Iar teama îţi spune că în prezenţa unui străin e mai sigur să păstrezi puţină distanţă, puţină apărare, pentru că acel străin ar putea să profite de slăbiciunea ta, de fragilitatea ta, de vulnerabilitatea ta.“
OSHO

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 ian. 2019
Serie : Incursiune intr-un nou mod de viata
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 192
ISBN : 978-606-33-3337-8