lipsă stoc

- 50%

Osho. Puterea iubirii

Seria: Invataturi esentiale
0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.

Cărţile din seria „OSHO“ prezintă viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.

 

„Iubirea nu este ceea ce se înțelege în mod obișnuit prin cuvântul «iubire». Nu este doar o atracție biologică între un bărbat și o femeie. E și asta, dar numai la început. Și chiar și atunci, dacă privești în profunzime, vei vedea că nu e cu adevărat o atracție între un bărbat și o femeie; e o atracție între energia masculină și cea feminină. Nu e o atracție între A și B; sunt implicate mistere mult mai profunde, chiar și în relațiile de dragoste obișnuite. De aceea nimeni nu poate defini iubirea. S‑au încercat mii de definiții și toate au eșuat. Iubirea rămâne de nedefinit, greu de prins, alunecoasă. Ai vrea să ai putere asupra iubirii, dar așa ceva este imposibil; iubirea e mult mai mare decât tine. Nu poți s‑o posezi, nu poți decât să fii posedat de ea; de aceea oamenii care vor să posede iubirea nu ajung s‑o cunoască vreodată câtuși de puțin.“ OSHO

 

DE ACELAȘI AUTOR:

• Apa a dispărut, luna a dispărut

• Miracolul respectului de sine

• Cartea chakrelor

• Acum și aici

• Meditația. Prima și ultima libertate

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 31 oct. 2019
Serie : Invataturi esentiale
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 208
ISBN : 978-606-33-4388-9