- 55%

- 55%

-55%

Pachet 5 carti Hercule Poirot

78,53 lei Preț standard 174,50 lei

Versiuni disponibile

Romanele Agathei Christie au făcut ocolul planetei, așa că sigur ai auzit de detectivul Hercule Poirot. Fie că îl recitești sau acum descoperi peripețiile și aventurile acestui personaj cu mustăți memorabile, vei rămâne un devorator al cărților sale. Așadar, ți-am pregătit un pachet cu volume special pentru asta.

Romanele Agathei Christie au făcut ocolul planetei, așa că sigur ai auzit de detectivul Hercule Poirot.

Fie că îl recitești sau acum descoperi peripețiile și aventurile acestui personaj cu mustăți memorabile, vei rămâne un devorator al cărților sale.

Așadar, ți-am pregătit un pachet cu volume special pentru asta.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Pachetul conține

Detalii produs

Autor(i)  :  Agatha Christie
Tip Coperta  :  Broșată
colectie  :  Agatha Christie Colectie
Scrie o recenzie