lipsă stoc

- 50%

Pisica printre porumbei

Seria: Serie de autor Agatha Christie
Nota ta:
60 % of 100
RRP: 39,99 lei Preț special 20,00 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,99 lei Preț special 20,00 lei

Într-un palat din Ramat, un prinț îi încredințează pilotului său un pachet de bijuterii, în speranța că acesta le poate introduce fraudulos în Anglia. Dar înainte ca pachetul să ajungă la destinație, atât prințul, cât și pilotul sunt morți.

O fată înspăimântată îi expune lui Hercule Poirot unul dintre cele mai provocatoare cazuri din lunga lui carieră: un ucigaș terorizează o faimoasă școală de fete; o elevă nevinovată a devenit un adevărat magnet pentru rău și moarte.

Cumva, cele două cazuri sunt conectate și numai Poirot poate rezolva acest dublu mister.

 

CĂRȚI TRADUSE ÎN PESTE 100 DE LIMBI

PESTE 2 MILIARDE DE EXEMPLARE VÂNDUTE

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 ian. 2022
Serie : Serie de autor Agatha Christie
Traducator(i) : Stefan Ferenț, Iordana Ferenț
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-7821-8