lips─â stoc

- 20%

Primul Razboi Mondial: O Scurta Istorie

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 23,92┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 23,92┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Primul R─âzboi Mondial a fost un dezastru cople╚Öitor ├«n care ╚Öi-a avut originea orice eveniment important al secolului XX. Au murit 14 milioane de combatan╚Ťi, au fost distruse patru imperii ╚Öi chiar ╚Öi imperiile c├ó╚Ötig─âtorilor au fost r─ânite mortal.

Cu Primul R─âzboi Mondial, Norman Stone, unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi istorici ai secolului XX, a realizat sarcina aproape imposibil─â de a scrie un volum de dimensiuni reduse care s─â includ─â tot ce a avut mai important aceast─â confruntare epic─â. O istorie captivant─â, a c─ârei concizie ├«i subliniaz─â bog─â╚Ťia de detalii, Primul R─âzboi Mondial al lui Stone este povestea genial spus─â a r─âzboiului care a creat lumea modern─â.

 

Doar un virtuoz putea, ├«n spa╚Ťiul ocupat de un eseu mai lung, s─â acopere luptele de pe toate fronturile ╚Öi s─â mai g─âseasc─â loc de politic─â ├«nalt─â, comentariu tran╚Öant ╚Öi detalii de culoare. Financial Times (Cartea anului)

[Normal Stone este] un erudit excep╚Ťional ├«nzestrat, cu o st─âp├ónire de invidiat a limbilor str─âine, o originalitate a g├óndirii ╚Öi un discurs neconven╚Ťional care lumineaz─â tot ce a scris... splendid. Sir Michael Howard, Sunday Times

Despre Norman Stone

Norman Stone

Norman Stone

NORMAN STONE (8 martie 1941 ÔÇô 19 iunie 2019) a fost istoric ╚Öi scriitor sco╚Ťian. A ocupat postul de profesor de istorie european─â la Departamentul de Rela╚Ťii Interna╚Ťionale al Universit─â╚Ťii Bilkent, fiind ├«nainte de aceasta profesor la Universitatea Oxford, lector la Universitatea Cambridge ╚Öi consultant al prim-ministrului britanic Margaret Thatcher.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 13 sept. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Norman Stone
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-7760-0