- 50%

Puterea esecului. Cum sa faci fata unei lumi nebune

0% of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 19,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 19,95 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

EȘECUL ESTE PRIETENUL, PROFESORUL ȘI PAȘAPORTUL VOSTRU CĂTRE SUCCES

Dr. Tim Cantopher și-a petrecut patru decenii de viață ajutând oamenii să se simtă mai bine – psihologic, emoțional, mintal. A îndrumat sute de bărbați și de femei care își căutau drumul de ieșire din anxietate, depresie, dependențe și alte probleme de sănătate mintală. În Puterea eșecului vă va împărtăși unele dintre cele mai importante lecții învățate într-o viață de psihiatru, cu scopul de a vă ajuta să obțineți mai multă bucurie de a trăi, de a deveni mai rezilient și de a realiza mai multe fără teamă de eșec.

Navigând printre pericolele vulnerabilității și ale perfecționismului, Tim Cantopher vă va arată modul în care optimismul și reziliența pot schimba rezultatul evenimentelor care ne ridică probleme și cum să găsim fericire de durată care nu va fi afectată de emoții negative precum rușinea și frica. Ca expert în relațiile toxice și disfuncționale, vă va oferi strategii de supraviețuire în fața comportamentelor narcisiste sau distructive în familie sau în cercul de prieteni și va explica beneficiile bunătații, ale consistenței, ale perseverenței și ale ritmului propriu.

Puterea eșecului are forța de a vă schimba viața la fel cum dr. Cantopher a schimbat viețile sutelor de oameni care i-au solicitat ajutorul pe parcursul anilor.

 

O lectură minunată!“ Jeremy Vine, BBC

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 oct. 2022
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Diana Apostol
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 144
ISBN : 978-606-33-9473-7