- 60%

-60%

Regele Mihai. Album istoric - Reeditare

Preț special 39,96 lei

Reducere 60%

Preț standard 99,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 21.04.2021

Un inedit și dinamic portret al Regelui Mihai I, conturat prin intermediul selecţiei ample de fotografii și documente realizate de istoricul Diana Mandache, albumul prezintă trei aspecte importante ale vieţii și personalităţii Regelui – educaţia și anii de formare, ceremoniile și solemnităţile la care a participat...

Un inedit și dinamic portret al Regelui Mihai I, conturat prin intermediul selecţiei ample de fotografii și documente realizate de istoricul Diana Mandache, albumul prezintă trei aspecte importante ale vieţii și personalităţii Regelui – educaţia și anii de formare, ceremoniile și solemnităţile la care a participat în calitate de principe și de suveran al țării, modurile în care își petrecea timpul liber și hobby-urile sale.

Anexele cuprind o selecție de documente inedite privitoare la Rege, din Arhivele Naționale ale României, Arhivele Ministerului Afacerilor Externe, precum și din Arhivele Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității. O privire unică în viața unuia dintre oamenii care au marcat în mod semnificativ istoria contemporană a României.

 

DIANA MANDACHE este istoric specializat în regalitate europeană, cu stagii de cercetare în arhive din Marea Britanie, SUA, Germania, România. În prezent este cercetătoare la Muzeul Național de Istorie a României. De aceeași autoare: Mignon. Principesa României. Regina Iugoslaviei (2018), Exilul Regelui (2016), Patrie și Destin. Principesa Moștenitoare a României (Editura Litera, 2012), Dearest Missy (2011), Later Chapters of My Life. The Lost Memoir of Queen Marie of Romania (2004).

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2018
Tip copertă:
Cartonată
Format:
189x246
Nr. pagini:
352
ISBN:
978-606-33-3210-4
Colectie
Din aceeasi categorie Vezi toate