- 55%

Scrisoarea de dragoste

Nota ta:
65 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 27,00┬álei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 27,00┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Secrete bine p─âstrate, un joc periculos...

1995, Londra. C├ónd Sir James Harrison, unul dintre cei mai mari actori ai genera╚Ťiei sale, se stinge din via╚Ť─â la v├órsta de 95 de ani, las─â ├«n urm─â nu doar o familie distrus─â, ci ╚Öi un secret at├ót de ╚Öocant, at├ót de devastator, ├«nc├ót ar putea zgudui establishmentul englezesc p├ón─â la temelii. Joanna Haslam este o t├ón─âr─â jurnalist─â ambi╚Ťioas─â, trimis─â s─â fac─â un reportaj la funeraliile legendarului actor, unde sunt prezente toate celebrit─â╚Ťile. Dar, sub toat─â aparen╚Ťa sclipitoare, Joanna descoper─â un secret ├«ntunecat: existen╚Ťa unei scrisori pe care James Harrison a l─âsat-o ├«n urm─â, al c─ârei con╚Ťinut alte persoane au ├«ncercat cu disperare s─â-l ascund─â timp de peste 70 de ani. Pe m─âsur─â ce desprinde v─âlul de minciuni care ├«nv─âluie secretul, Joanna ├«╚Öi d─â seama c─â exist─â unele for╚Ťe care se str─âduiesc s─â o ├«mpiedice s─â descopere adev─ârul. ╚śi nu se vor opri de la nimic pentru a ajunge la scrisoare ├«naintea ei.

 

C─âl─âtori╚Ťi ├«n timp ├«n Londra anilor 1990, descoperind secretele bine p─âstrate ale societ─â╚Ťii elegante din Anglia. O evadare perfect─â, cu r─âsturn─âri de situa╚Ťie din bel╚Öug. Best Magazine

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley┬ás-a n─âscut ├«n Irlanda ╚Öi, dup─â ce a debutat ca actri╚Ť─â de film, teatru ╚Öi televiziune, la v├órsta de 24 de ani a scris primul roman.

C─âr╚Ťile ei au fost traduse ├«n 37 de limbi ╚Öi s-au v├óndut ├«n peste 20 de milioane de exemplare ├«n toat─â lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri ├«n topul Sunday Times ╚Öi New York Times. Lucinda lucreaz─â la seria Cele ╚Öapte surori, care spune povestea a ╚Öapte fete adoptate, bazat─â pe legenda alegoric─â a Pleiadelor din mitologia greac─â ╚Öi a constela╚Ťiei cu acela╚Öi nume.

Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

├Än prezent, o mare companie de produc╚Ťie de la Hollywood se preg─âte╚Öte pentru ecranizarea seriei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 iul. 2022
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Lucinda Riley
Traducator(i) : Magda Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 560
ISBN : 978-606-33-9405-8