- 40%

Scrisori din trecut

Nota ta:
67 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 29,94┬álei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 29,94┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Rezist─â iubirea peste 60 de ani?

1951. Esther Durrant, o mam─â t├ón─âr─â, este internat─â ├«ntr-un azil de boli mintale de c─âtre so╚Ťul ei. Condus de un psihiatru care trateaz─â pacien╚Ťi ce au suferit de pe urma r─âzboiului, spitalul, aflat pe o insul─â izolat─â din Anglia, este la ├«nceput ├«nchisoarea lui Esther, dar ├«n cur├ónd devine, ├«n mod surprinz─âtor, refugiul ei.

2018. Rachel Parker se angajeaz─â cercet─âtoare ├«n insulele Scilly, ├«n largul coastei Cornwallului. C├ónd o furtun─â violent─â o for╚Ťeaz─â s─â se ad─âposteasc─â pe o insul─â ├«ndep─ârtat─â, ea descoper─â o colec╚Ťie de scrisori de dragoste ascunse. Captivat─â de pasiunea ╚Öi tandre╚Ťea lor, Rachel se hot─âr─â╚Öte s─â dea de urma destinatarului. Dar nu are idee despre consecin╚Ťele de amploare pe care le va aduce decizia ei. ├Äntre timp, la Londra, Eve o ajut─â pe bunica ei, o alpinist─â renumit─â, s─â-╚Öi scrie memoriile. C├ónd este contactat─â de Rachel, aceasta pune ├«n mi╚Öcare un lan╚Ť de evenimente care amenin╚Ť─â s─â dezv─âluie secrete ├«ngropate de mai bine de ╚Öaizeci de ani.

 

O nara╚Ťiune captivant─â, acoperind dou─â perioade diferite, care se desf─â╚Öoar─â cu r─âbdare ╚Öi urm─âre╚Öte c─âl─âtoria lui Esther spre vindecare ╚Öi integritate, precum ╚Öi ├«ncerc─ârile lui Rachel de a trece dincolo de dorul de duc─â ╚Öi de refuzul de a se complica leg├óndu-se de o cas─â, de o slujb─â sau de o rela╚Ťie. Povestea de dragoste este nea╚Öteptat─â, dar autentic─â, iar finalul eviden╚Ťiaz─â puterea durabil─â a iubirii ╚Öi a iert─ârii. Ideal─â pentru cititorii Lucindei Riley ╚Öi ai lui Sarah Jio. Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 28 apr. 2022
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Kayte Nunn
Traducator(i) : Simona S─âs─ârman
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-9016-6