special_discount_tag

- 20%

- 20%

-20%

Secrete și speranțe

Autor: Carolyn Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Preț standard 39,90 lei Preț special 31,92 lei

Reducere 20%

27,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
31,92 lei
Secretele spuse în toaleta femeilor de la biserică ar trebui să rămână în toaleta femeilor. Dar asta nu înseamnă că ceea ce Trudy aude acolo în timpul înmormântării mătușii ei Gertrude nu-i va schimba viața. Trudy are o fiică rebelă, un soț care a înșelat-o toată viața...

Secretele spuse în toaleta femeilor de la biserică ar trebui să rămână în toaleta femeilor. Dar asta nu înseamnă că ceea ce Trudy aude acolo în timpul înmormântării mătușii ei Gertrude nu-i va schimba viața.

Trudy are o fiică rebelă, un soț care a înșelat-o toată viața și o mamă cu Alzheimer care locuiește la azil. Nu are nevoie de o casă veche care stă să se prăbușească și în urma căreia vor rămâne o mulțime de amintiri și de fleacuri.

Billy Lee Tucker, un bărbat excentric din Tishomingo, Oklahoma, a locuit lângă Gertrude și, în testamentul ei, aceasta îi lasă fondurile necesare pentru a o ajuta pe Trudy să reamenajeze vechea casă. Iar lui Billy Lee asta îi convine de minune, pentru că a fost îndrăgostit de Trudy încă dinainte de a începe școala, fără a îndrăzni vreodată să spere că își va petrece timpul cu ea.

Astfel, o casă frumoasă se ridică pe locul vechii case de pe Broadway și, împreună cu ea, înflorește o relație. Dar este oare Trudy prea marcată de ceea ce a auzit în toaleta femeilor pentru a lua în considerare un viitor minunat cu Billy Lee?

 

„Cartea lui Carolyn Brown este o poveste de dragoste între doi oameni care învață să-și spună părerea deschis și să urmărească ceea ce-și doresc, neluând în seamă bârfele mărunte din jur.“ Booklist

 

„Amuzantă și subtilă, Secrete și speranțe este o poveste fermecătoare care în mod sigur vă va aduce zâmbetul pe buze.“ Romance Reviews

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
240
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137X200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3464-1
Traducator(i):
attribute_icon
Andreea Florescu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  15 feb. 2019
Autor(i)  :  Carolyn Brown
Numar pagini  :  240
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  137X200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-3464-1
Traducator(i)  :  Andreea Florescu

Despre Carolyn Brown

Carolyn Brown

Carolyn Brown locuiește în sudul statului Oklahoma împreună cu soțul, trei copii și suficienți nepoți pentru a-i menține spiritul tânăr.

Când nu se chinuie ca să respecte termenele de predare, îi face plăcere să se plimbe prin grădinile cu flori ale soțului său.

Romanul ei Secrete și speranțe (The Ladies’ Room, 2011) a fost finalist la Premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeasi categorie

Vezi toate