- 25%

- 25%

-24.99%

Somerset

Autor: Leila Meacham
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
40% of 100
Preț standard 39,90 lei Preț special 29,93 lei

Reducere 25%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
29,93 lei
Roman a cărui acțiune se desfășoară pe mai mult de șase decenii, Somerset urmărește destinul a trei familii – Toliver, Warwick și DuMont –, surprinzând cu minuție fiecare aspect al migrației către Texas, al sclavagismului și al Războiului Civil American. Silas Toliver și Jeremy Warwick, prieteni foarte buni, fiii...

Roman a cărui acțiune se desfășoară pe mai mult de șase decenii, Somerset urmărește destinul a trei familii – Toliver, Warwick și DuMont –, surprinzând cu minuție fiecare aspect al migrației către Texas, al sclavagismului și al Războiului Civil American. Silas Toliver și Jeremy Warwick, prieteni foarte buni, fiii mai tineri ai unor bogați proprietari de plantații, se pregătesc să părăsească ținutul Carolinei de Sud, mânați de perspectiva unei vieți mai bune pe tărâmul făgăduinței. Dar, printr-un concurs de împrejurări, Silas este silit să se însoare cu Jessica Wyndham, fiica unuia dintre cei mai înstăriți plantatori din zonă, o ființă îndărătnică, susținătoare ferventă a mișcării aboliționiste, hotărâtă să-și impună voința cu orice preț.

 

Cu talentul său bine cunoscut, Leila Meacham, autoarea bestsellerului Trandafiri, construiește o nouă narațiune despre familie, iubire, tragism și pierdere, dar și despre năzuințe și despre sacrificiul pe care oamenii sunt pregătiți să îl facă pentru a-și împlini visul.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
608
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1541-1
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  24 apr. 2017
Autor(i)  :  Leila Meacham
Numar pagini  :  608
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
Categorie  :  Literatura Clasica
ISBN  :  978-606-33-1541-1

Din aceeasi categorie

Vezi toate