- 30%

- 30%

Sub acoperire

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 39,90┬álei Pre╚Ť special 27,93┬álei

Reducere 30%

27,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
27,93 lei
Marshall Everett a str─âb─âtut un drum plin de primejdii din junglele Americii de Sud pân─â pe str─âzile Parisului. Ca agent DEA sub acoperire, s-a infiltrat într-un cartel puternic ╚Öi a devenit omul de încredere al unui nemilos lord al drogurilor. Pre╚Ťul pl─âtit a fost îns─â teribil: a pierdut totul ╚Öi pe...

Marshall Everett a str─âb─âtut un drum plin de primejdii din junglele Americii de Sud pân─â pe str─âzile Parisului. Ca agent DEA sub acoperire, s-a infiltrat într-un cartel puternic ╚Öi a devenit omul de încredere al unui nemilos lord al drogurilor. Pre╚Ťul pl─âtit a fost îns─â teribil: a pierdut totul ╚Öi pe to╚Ťi cei dragi. Întors în Statele Unite, într-o misiune temporar─â a Serviciului Secret pe lâng─â pre╚Öedinte, Marshall s─âvâr╚Öe╚Öte un act de eroism care îi schimb─â via╚Ťa.

Ariana Gregory are tot viitorul înaintea ei, o via╚Ť─â interesant─â în Manhattan ╚Öi un loc de munc─â de invidiat la o revist─â online de mod─â. Ca atare, când tat─âl ei, r─âmas v─âduv, este numit ambasador al Statelor Unite în Argentina, ea accept─â f─âr─â prea mare tragere de inim─â s─â-l înso╚Ťeasc─â. Dar apoi, un act de violen╚Ť─â inimaginabil îi zguduie existen╚Ťa.

Aproape un an mai târziu, str─âduindu-se s─â-╚Öi îngroape amintirile dureroase, Ariana sose╚Öte la Paris, unde drumul ei se intersecteaz─â cu cel al lui Marshall Everett. Dar for╚Ťe periculoase îi urm─âresc fiecare mi╚Öcare, iar Ariana ╚Öi Marshall trebuie s─â lupte înc─â o dat─â pentru supravie╚Ťuire.

Danielle Steel este una dintre cele mai de succes autoare contemporane. C─âr╚Ťile ei s-au vândut în 650 de milioane de exemplare în întreaga lume, numeroasele ei bestselleruri interna╚Ťionale fiind traduse în 43 de limbi ╚Öi publicate în 69 de ╚Ť─âri.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0985-4
Traducator(i):
attribute_icon
Anna Sing
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  31 oct. 2016
Autor(i)  :  Danielle Steel
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-0985-4
Traducator(i)  :  Anna Sing

Din aceeasi categorie

Vezi toate