- 40%

Suge-o, Ramona!

Preț special 23,94 lei

Reducere 40%

Preț standard 39,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Această carte este distribuită de Editura Litera   Capitole inedite față de versiunea online! Nu stiu dacă ai urât vreodată atât de mult pe cineva, încât să simți că nu poți respira fără acea persoană. Paradoxal! Cu toții ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferință, trădare,...

Această carte este distribuită de Editura Litera

 

Capitole inedite față de versiunea online!

Nu stiu dacă ai urât vreodată atât de mult pe cineva, încât să simți că nu poți respira fără acea persoană. Paradoxal!

Cu toții ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferință, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbușește și renaște la fiecare atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona și dorința de a se răzbuna pentru indiferența ei, Andrei trăiește câteva aventuri extrem de incitante și se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern.

Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizare sexuală și morală, despre trecerea de la adolescență la maturitate. Hilare sau triste, emoționante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obișnuit, care caută, încearcă, eșuează sau învinge, totul pentru a o impresiona pe fata visurilor sale.

 

„Cred că cea mai corectă explicație a apariției acestei cărți este că pur și simplu s-a întâmplat. Eu cred că lucrurile mișto au loc atunci când nu le plănuiești și le lași să se întâmple." – Andrei Ciobanu

 

Andrei Ciobanu - Născut, nu făcut, la 1 iulie 1989, în Suceava. A fost, pe rând, explorator al adâncurilor (a căzut într-un canal când era mic), teoretician al platonismului (a iubit de la distanță o colegă de gimnaziu), atlet al amorului adolescentin, student la Cluj și stand-up comedian în București.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Nov 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
488
ISBN:
978-606-719-287-2
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate