- 80%

Suge-o, Ramona!

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 44,90 lei Preț special 8,98 lei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 44,90 lei Preț special 8,98 lei

Nu știu dacă ai urât vreodată atât de mult pe cineva, încât să simţi că nu poţi respira fără acea persoană. Paradoxal!

Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbușește și renaște la fie ­ care atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona și dorința de a se răzbuna pentru indiferența ei, Andrei trăiește câteva aventuri extrem de incitante și se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern.

Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizarea sexuală și morală. Hilare sau triste, emoționante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obișnuit, care caută, încearcă, eșuează sau învinge, totul pentru a o impresiona pe fata visuri ­ lor sale.

 

CAPITOLE INEDITE FAŢĂ DE VERSIUNEA ONLINE

 

„Cred că cea mai corectă explicație a apariției acestei cărți este că pur și simplu s-a întâmplat. Eu cred că lucrurile mișto au loc atunci când nu le plănuiești și le lași să se întâmple.“ ANDREI CIOBANU

 

Andrei Ciobanu: Născut, nu făcut, la 1 iulie 1989, în Suceava. A fost, pe rând, explorator al adâncurilor (a căzut în ­ tr -un canal când era mic), teoretician al platonismului (a iubit de la distanță o colegă de gimnaziu), atlet al amorului adolescentin, student la Cluj și stand-up comedian în București. Acum se aude la matinalul Kiss FM și se citește online și offline oriunde și oricând.

 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 feb. 2021
Autor(i) : Andrei Ciobanu
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 130x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-7083-0