- 30%

- 30%

Suge-o, Ramona!

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 44,90 lei Preț special 31,43 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 05.08.2021

Nu știu dacă ai urât vreodată atât de mult pe cineva, încât să simţi că nu poţi respira fără acea persoană. Paradoxal! Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbușește și renaște la fie ­...

Nu știu dacă ai urât vreodată atât de mult pe cineva, încât să simţi că nu poţi respira fără acea persoană. Paradoxal!

Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbușește și renaște la fie ­ care atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona și dorința de a se răzbuna pentru indiferența ei, Andrei trăiește câteva aventuri extrem de incitante și se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern.

Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizarea sexuală și morală. Hilare sau triste, emoționante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obișnuit, care caută, încearcă, eșuează sau învinge, totul pentru a o impresiona pe fata visuri ­ lor sale.

 

CAPITOLE INEDITE FAŢĂ DE VERSIUNEA ONLINE

 

„Cred că cea mai corectă explicație a apariției acestei cărți este că pur și simplu s-a întâmplat. Eu cred că lucrurile mișto au loc atunci când nu le plănuiești și le lași să se întâmple.“ ANDREI CIOBANU

 

Andrei Ciobanu: Născut, nu făcut, la 1 iulie 1989, în Suceava. A fost, pe rând, explorator al adâncurilor (a căzut în ­ tr -un canal când era mic), teoretician al platonismului (a iubit de la distanță o colegă de gimnaziu), atlet al amorului adolescentin, student la Cluj și stand-up comedian în București. Acum se aude la matinalul Kiss FM și se citește online și offline oriunde și oricând.

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2021
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată, cu clapete
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
432
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7083-0
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate